Windows Vista ocakta piyasada |
11-09-2006 | #1 |
Thyen
|
Windows Vista ocakta piyasadaYazılım devi Microsoft, yeni işletim sistemi Windows Vista’nın bireysel versiyonunun, tüm bilgisayar kullanıcılarının kullanımına hazır duruma getirildiğini ve 30 Ocak’ta piyasaya çıkacağını açıkladı Windows İşletim Sistemi Bölümü Başkanı Jim Allchin, Microsoft’un, yeni işletim sisteminin bireysel kullanıcılar için hazırlanan versiyonunun kodlarını kısa süre önce hazır duruma getirdiğini belirterek, “Taş gibi oldu ve kullanıma hazır, bugün güzel bir gün” dedi 30 Ocak’ta satışa çıkacak Vista’nın, ilk başta 5 dilde piyasaya çıkarılacağını belirten Allchin, kurumsal versiyonunun da daha önce açıklandığı gibi 30 Kasım’da piyasaya çıkacağını kaydetti Çıkışı birçok kez ertelenen Vista, 30 Ocak’tan sonra yeni bilgisayarlara önceden yüklenecek, ayrıca bilgisayar mağazalarında bireysel kullanıcılar için raflardaki yerini alacak |
11-09-2006 | #2 |
[KAPLAN]
|
Beklenen an geliyor Sorunsuz bir sistem olmasını umuyorum ancak, yakında açıklar konuşulmaya başlanırsa şaşmam Paylaşımın için teşekkürler Thyen |
11-09-2006 | #3 |
AHMETDENİZ
|
vista nın beta sürümünü windows ücretsiz dağıttı ama maalesef 3 gigabayt larda indirip kullana bilirsiniz ama ben xp ye alıştım diye mi ne sevmedim denemek isteyenler http://www.microsoft.com/turkiye/win...a/default.aspx bu adrese bakabilir |
|