Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, fedakarlik

Anne = Fedakarlik

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anne = Fedakarlik

Ogulu annesinden utanir Annesinin bir gözü olmadigi ve korkunc göründügü icin Okulu bitirdikten sonra is bulup annesini terk edip uzaklara gider

Yillar sonra Kadin oglunun izini bulur Oglu evlenmis ve kendininde bir oglu olmustur Kadin kapisini calar ve torunu kapiyi acar Kadini görünce korkar ve babasina kosar Kadinin oglu karsisinda durur ve yillarca görmedigi annesine hakaret ederek evinden kovar ve birdaha asla karsisina cikmamasini tembihler

Bir kac yil daha sonra kadin vefat eder Bir mektup birakir ardindan O mektup ogluna ulasir Mektupta sunlar yazilidir:

Sevgili oglum,

ölüyorum biliyorumbilmeni istedigin bazi seyler var
sen iki yasindayken babanla bir kaza gecirdiniz Baban vefat etmisti, sende bir gözünü kaybetmistin Ben kendi gözümü sana verdim, sen dünyaya iki gözle bak diye Seninle herzaman gurur duydum
Seni cok seviyorum canim oglum

Annen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com