Seni Arar Ellerim |
04-04-2008 | #1 |
djdem
|
Seni Arar Ellerimaslında bu bi şarkı bestelenmiş yani:D tabi ben besteledim yine bana aşkım demiştin hani söz vermiştin şimdi nerde ellerin seni çok sevdim tek dileğim sendin beni benden alıp gittin hani söz vermiştin gittin biliyorum seni yüreğimden siliyorum ama nedesem seni çok seviyorum seni arar ellerim nerde yeşil gözlerin beni benden alıp gittin hani söz vermiştin gittiğin yer nerede kalbim hep seninle bekleyeceğim desem bile dönme birdaha geriye
04-11-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Seni Arar EllerimYüreğine sağlık güzel bi şiir
04-11-2008 | #3 |
djdem
|
Cevap : Seni Arar Ellerimteşekkür edrim beğendiğinize sevindim zamanınızı ayırıp okuduğunuz içinde teşekkürler:D |
Cevap : Seni Arar Ellerim |
04-11-2008 | #4 |
seyito
|
Cevap : Seni Arar Ellerimgerçekten çooook güzel olmuş paylaşım için tşkler |
04-11-2008 | #5 |
djdem
|
Cevap : Seni Arar Ellerimbeğendiğine sevindim zamanını ayırıp okuduğun için teşekkürler |
04-11-2008 | #6 |
suskun
|
Cevap : Seni Arar Ellerimseni arar ellerim nerde yeşil gözlerin beni benden alıp gittin hani söz vermiştin güzel bir şiir sağol
04-11-2008 | #7 |
djdem
|
Cevap : Seni Arar Ellerimhepinize teşşkür edrim kendimce bişiler yazmaya çalışıorum işte:d |
|