|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kadıköy, muğla, okulu, yatağan |
Kadıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Yatağan Muğla |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Yatağan MuğlaKadıköy İlköğretim Okulu Hakkında - Kadıköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Kadıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Kadıköy İlköğretim Okulu İletişim Kadıköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kadıköy İlköğretim Okulu Muğla Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kadıköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kadıköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kadıköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kadıköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kadıköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Yatağan Okulun Telefonu: 252 577 21 20 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kadıköy Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 716595@mebk12tr Okulun Müdürü: Ersan BALCI Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık 44 Km - İlçe Merkezine Uzaklık 18 Km Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kadıköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|