Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuk İzmir |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuk İzmirBelevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında - Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tanıtım - Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri - Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu İletişim Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Belevi Şh Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu İzmir Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Belevi Şh Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Belevi Şh Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Belevi Şh Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Belevi Şh Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Selçuk Okulun Telefonu: 232 8976003 Okulun Faksı: 232 8976225 Okulun Adresi: BELEVİ BELDESİ CUMHURİYET MHVATAN CD Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Birol GÜLGÜN Okulun Ulaşım Bilgileri: Belevi Kasabası Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|