|
|
Konu Araçları |
baklan, bilgileri, cumhuriyet, denizli, ilköğretim, okulu |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Baklan Denizli |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Baklan DenizliCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Baklan Cumhuriyet İlkokulu olarak 1976 yılında Denizli Valisi Münir Raif GÜNEY ile Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin çalışmaları ile yapılmıştır 25 EYLÜL 1978 Tarihinde öğretime açılmıştır Okulumuz 1997-1998 Eğitim Öğretim yılının 1 Döneminde Baklan Cumhuriyet İlköğretim Okulu adını almıştır1-8 ve Ana sınıfı vardır 1982 yılında ihata duvarı yapımına başlanarak, 1983 yılında tamamlanmıştır 1984 yılında Bahçe Düzenlenmiş ve Ağaçlandırılmıştır Okul öncesi eğitim (anasınıfı) açılmıştır 2004 yılında Bilgisayar laboratuarı açılmıştırDerslik (Türkçe, Fen ve sosyal ) sistemine geçilmiştir 2005 yılında 1 kat korkuluk demirleri ve iç boyası yapılmıştır2006 yılında bordur ve taş döşeme ile bahçe düzenlenmesi,dış duvar tamiri ile resim yapılmıştırWc kapıları pvc ile değiştirilmiş ve ana sınıfı malzemeleri yenilenmiştir 2009 yılında okulumuzun kiremitleri aktarılmıştır OKULUN FİZİKİ YAPISI : Okulumuz yığma kargir binadır İki katlıdır Kaloriferlidir OKULUMUZUN TEKNİK DONANIMI : Okulumuzun Internet Ağı Bilgi Teknolojisi laboratuarı hizmettedir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Baklan Okulun Telefonu: 258 781 20 33 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://wwwbaklancumhuriyetiomebk12 tr Okulun E-Posta Adresi: 389976@mebk12tr Okulun Müdürü: Veli KARAMAN Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık: 60 km İlçe Merkezine Uzaklık: İlçe Merkezi Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|