|
|
Konu Araçları |
bilgileri, buldan, denizli, gülalan, ilköğretim, okulu, vural, özer |
Gülalan Özer Vural İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan Denizli |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gülalan Özer Vural İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan DenizliGülalan Özer Vural İlköğretim Okulu Hakkında - Gülalan Özer Vural İlköğretim Okulu Tanıtım - Gülalan Özer Vural İlköğretim Okulu Resimleri - Gülalan Özer Vural İlköğretim Okulu İletişim Gülalan Özer Vural İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Gülalan köyü Buldan'ın 17 km güneyinde 400 nüfuslu bir köydürOkulumuz köyün kuruluşundan bu yana açıktır 1999 yılında 8 derslikli yeni okulumuzun yapılmasıyla taşıma merkezi olmuşturOkulumuzda Dımbazlar,Hasanbeyler, Yeniçam, Kaşıkçı, Kurudere, Alandız, Körtepe köylerinden öğrenciler eğitim görmektedir Okulumuz kaloriferli bina olup 11 derslikli,yemekhane olarak kullanılan eski binayla beraber 2 binası mevcutturAyrıca oyun alanı ve uygulama bahçesi bulunmaktadırTaşımalı öğrencileri yemek verilmekte, ulaşımları sağlanmaktadır Gülalan Özer Vural İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Buldan Okulun Telefonu: 258 441 11 64 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Sıtkı ÇETİNEL Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gülalan Özer Vural İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|