Fırsat Verseler |
03-04-2008 | #1 |
tilki
|
Fırsat VerselerBir gün size türkiyenin 81 ilinden 10 nu gezme fırsatını sunsalar nereleri gezerdiniz |
Cevap : Fırsat Verseler |
03-04-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Fırsat Verselerİstanbul Fetiye İzmir İskenderun Kütahya Erzurum Hatay Ankara Diyarbakır Bodrum
03-04-2008 | #3 |
woktarock
|
Cevap : Fırsat Verselerne desem inanmasın ama yine de sorayımm DOGU hariç gerisi her yeriİstersen sayım ( Ankara,izmir,antalya,bodrum,manisa,kastamonu,sinop ,kayseri,eşkişehir,balıkesi,bandırma,niğde,ç orum,amasya,samsun,rize,ordu,trabzon,konya,izmit,b olu,muğla,aydın,adana,hatay,Fln fln yerleri gezmiştim hatta çok severim gezmeye ve gezmeye devam edecem |
03-04-2008 | #4 |
suskun
|
Cevap : Fırsat VerselerNeden doğu hariç??
03-04-2008 | #6 | |
suskun
|
Cevap : Fırsat VerselerAlıntı:
Benim gitmek istediğim 10 şehir:manisa,tunceli,trabzon,rize,eskişehir,kır klareli,karabük,erzincan,çorum,kıbrıs Çok şehir gezdiğim için yukardakileri sölemek zorunda kaldımgittiğim yerleride yazıyım:Antalya,Bodrum,AnkaraAmasya,Mersin,Burs a,Balıkesir,İzmir,İzmit,(Daha aklıma gelmiyor:)
03-04-2008 | #7 |
woktarock
|
Cevap : Fırsat Verseleranlıyorum sizinle yarışmak istermem sacede elinde geleni şöyledim hayırlı geziler dilerim |
03-04-2008 | #8 | |
serokkaya
|
gezmek istediÄŸiim ÅŸehirler : kayseri,gaziantep,antalya,izmir,istanbul,bursa,muÄ Ÿla,eskiÅŸehir,manisa,kütahya |
|
03-04-2008 | #9 | |
suskun
|
03-04-2008 | #11 | |
Gözyaşı
|
03-04-2008 | #12 | |
suskun
|
:26:çok doğru
03-05-2008 | #14 |
tilki
|
Cevap : Fırsat VerselerTüm arkadaşlara teşekkür ederim dogu da görülmesi gereken o kadar güzel yerler varki anlatmakla olmaz gidip görmekle olur elimde şuan resim yok olsa gönderirdim |
03-25-2008 | #15 |
merve16
|
Cevap : Fırsat Verselerbence de doğu da çok güzel-yani resimlerden gördüğüm kadarıyla-ayrıca hepimiz insanız ve hepimiz türkiyede yaşıyoruz niye doğu-batı diye ayırıyoruz anlamıyorum neyse cevaba gelirsek valla ben daha bu yaşıma kadar bi tek antalya yı gördüm o yüzden her yere gitmek görmek isterdim