Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kız, tavlama, teknikleri

Kız Tavlama Teknikleri

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kız Tavlama Teknikleri

Öncelikle belirteyim bu yazıyı internetten alıntı yaptım, gülmece olsun diye atıyorum buraya, yoksa şey değil yani

Olayı aşama aşama atıyorum

* * * * * * * * * *

Kız Tavlama Teknikleri

Bence yolda gördüğünüz bir kızı tavlamanın her hangi bir yolu yoktur Bakmakla yetinirsiniz Kız köpek gezdiriyosa o başka ama sokakta veya gittiğimiz bir cafe de gördüğümüz her kızı tavlamayı sağlayan bir taktik yoktur Bilen varsa bana da söylesin

Bir kızı tavlamak için mutlaka bir muhabbet ortamına ihtiyacınız var Ama ortam yoksa bu tavlayamayacağınız anlamına gelmez Aksine ortamınızı kendiniz de yaratabilirsiniz Az biraz tanıdığımız kızlarla muhabbet kurmak tabi ki daha kolaydır ama hoşlandığımız kızı tanımıyorsak yada önce bi kızla tanışıp kızı daha sonra tavlamak istiyorsak işimiz biraz daha zorlaşır Ama sizlere hizmet etmeyi kendisine misyon edinmiş olan bu sitemde bu konuda da sizi yalnız bırakmayacak Ve tabii diğer sitelerde olduğu gibi şuraya tıkla buraya tıkla diye veya popup açarak rahatsız etmeyeceğim de

Neyse,burada kendinize olan güveniniz çok ama çok önemli Tanımadığımız kızları tavlayabilmek için önce tanışmamız gerekmektedir Öncelikle kesiştiğiniz fakat tanımadığınız bir kızla tanışacağınıza değinelim Yine her ne olursa olsun kızın bulunduğu ortama gireceksiniz Size tavsiyem kızın arkadaşlarından biriyle arkadaş olup onun vasıtasıyla kıza zıplamanızdır Yani bir örnek vermek gerekirse : Mesela kantinde bir kız gördünüz ve çok hoşunuza gitti hemen kızı bi kaç tenefüs boyunca takibe alın ve etrafındaki tiplere çok dikkat edin Sınıfını/bölümünü falan öğrenin Sonra yine çıkışta çaktırmadan kızı takip ederek hangi serviste olduğunu öğrenin Ve daha sonra da kızı tanıyan birilerinden bi kaç bilgi alarak kız hakkında toplayabileceğiniz maximum bilgiyi toplayın

Daha öncede söylediğimiz gibi kızlar asla tek başlarına bir yere gitmezler O yüzden siz ne kadar cesur olursanız olun kızın yanına gidip konuşamazsınız Ama kızın başka bir arkadaşı ile tanışmışsanız eleman kızın yanındayken onun yanına gidip "naber napıyon? Beni arkadaşlarınla tanıştırmıycakmısın?" muhabbeti yaparak kızla tanışın Kızın adını öğrenir öğrenmez " aaa ne kadar güzel bir isim peki bir anlamı var mı?" klasik geyiğini yaparak kızın zeka seviyesini ölçün "Evet karda açan beyaz çiçeğin tepesinde güneşlenen bok böceği demekmiş" tarzı bir cevap verirse (ki verir) o kızı kesin tavlarsınız

Kızla tanıştınız yakınlaşma bir sonraki konu Ama bu taktik lisede işe yarar En önemli kız tavlama mekanı okulunuzun sosyal klüpleridir Bu klüplerin asıl kuruluş nedeni de zaten kız tavlamaktır Okulunuzda bulunan klüpleri araştırın ve kız açısından en zengin kaynaklara sahip olan klüplere üye olun Özellikle Sinema Klübü, Tiyatro Klübü, ve Çiçek&Böcek&Sevgi&Şiir klüpleri tavlanmayı bekleyen kızlarla dolup taşmaktadır

Bu klüplere üye olarak oradaki ortama girebilir ve girdiğiniz ortamda istemediğiniz kadar çok kızla tanışabilirsiniz Bunun dışında her yıl yapılan bahar şenliklerinde de bir çok kızla tanışmak ve akabinde tavlamak mümkündür Biliyorum "hadi leen ne alakası var " diyceksiniz ama en kolay kız tavlayabileceğiniz bir diğer mekan okul kütüphanesidir Çünkü buraya gelen kızların %90'ının derslerden zaten küçük olan beyinleri sulanmıştır ve bir erkek arkadaşa tahmin ettiğinizden çok daha fazla ihtiyaçları vardır Cesur olun,kütüphanede güzel bir kız gördüğünüzde hemen oradaki raflara doğru yönelin Bi şekilde tanışın Gerisini halledersiniz

Tüm bunların yanı sıra ben size kendi bölümünüzdeki gruplaşmaya dahil olarak oradan kız tavlamanızı öneririm Eğer bi gruplaşma söz konusu değilse millete gaz verip sosyal aktivite ayağına milleti kaynaştırınMesela tüm öğrencilerin katılımıyla bir piknik düzenlemek yararlı olabilir Böylece aynı bölümde okuduğunuz bi kaç kızla tanışma ve yakınlaşma imkanı sağlarsınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Kız Tavlama Teknikleri

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kız Tavlama Teknikleri

karizma yapma

KIZLARIN GENEL PSIKOLOJISI

Bir kere sunu kesinlikle ama kesinlikle aklinizdan çikarmayin: kizlar her daim dokunsan aglayacak gibi yasar Yani sürekli bi sorunlari vardir, ya aileleri onlari anlamiyodur, ya güzel degillerdir, ya abileri sürekli onları baskı altında tutuyordur yada sırf sorunlu gözükmek için bi sorunu varmış tribi yapıyordur Peki burda biz ne yapıyoruz? Tabi ki biraz psikologluk oynuyoruz Biraz sonra Nasıl Karizma Yapılır bölümünde de inceleyeceğimiz üzere siz zaten kıza karizma yapmak için mutlaka psikoloji ve felsefeyle ilgilendiğinizi ona söyliyeceksiniz Bu ilk adım Sonrada gidip kızı teselli eden centilmen dost tribine yatacaksınız Ama centilmen olmanız bu durumda pek işe yaramaz o yüzden kızın karsısında zihin okuyan bi tip gibi gözükmeniz lazım Kızlar çoğunuzun sandıgı gibi yakısıklılığa değil karizmaya önem verirYani çok karizmatik bir erkeğin kız tavlama şansı çok yakışıklı bir erkekten yüz kat daha fazladır

NASIL KARIZMA YAPILIR

Kızların en zayıf noktalarından biri psikoloji ve felsefedir Tavlamak istediğiniz kızla muhabbet ederken eninde sonunda bu kız size "nelerden hoslanırsın?" diye bir soru soracaktır Hiç tereddüt etmeden "Kitap okurum, müzik dinlerim,sinemaya giderim,gezerim" diye cevap verinGöreceksiniz kız o andan itibaren sizinle daha fazla ilgilenmeye baslayacak Bu kızlar saf oldukları kadar meraklıda olduklarından hemen "ne tarz kitaplar okuyosun?" diye soracaktırHemen artık roman okumadığınızı, uzun süredir psikoloji ve felsefeyle ilgilendiğinizi ve sadece bu konuda kitaplar okuduğunuzu üstüne basa basa söyleyin Tabi ki bunları aslında hiç okumayacaksınız Ama kızların okudukları en son kitap genellikle Cin AlidirYada en iyi ihtimalle salak ötesi ask romanları okurlar Peki siz bu durumda ne yapacaksınız ? Tabi ki ikinci kuralımizı uygulayacaksınızYani uydurabildiğiniz kadar uyduracaksınız Kızlar başta da söylediğimiz gibi psikoloji ve felsefe lafını duyar duymaz size çok fazla önem vermeye başlarlar Ama bu ilgiyi yüze katlayacak bir yöntem daha vardır Bazı terimler kızlar üzerinde tahmin edebileceğinizden daha fazla etki bırakır Bunlarıda açıklıyorum Söze söyle başlayın: "Diyalektik materyalizmin tarihsel gelişim sürecinde birçok realistik ve skolastik yaklaşımla karşılaşılmıştır ve bu yaklaşımların avangart kültür döngüsü içerisinde birçok pozitivistik akım doğmustur"

Bunları duyan kızın eve gidince sizi düşünmekten başka hiçbir çaresi yokturAslında yukarıdaki cümle hiçbir anlam içermez ama içinde olabileceği kadar çok terim vardır Burdan da sunu anlıyoruz ki kızlar terimsel ve anlasılmaz konuşan erkekleri karizmatik bulurlar Uydurabildiğiniz kadar uydurun Kesinlikle anlayamazlar Bu yöntem yüzlerce kızın üzerinde denenmiş ve hepsinde de olumlu sonuç alınmıstır Ayrıca kız bunları duyunca "evet haklisin, bende çok severim psikolojiyi, hep psikoloji okurum gibi bir tavırla karşılık verir Tabi ki kız uyduruyordur Bunu yapan kız artık sizin demektir Çünkü kızlar bunu sadece karşısında ezilmek istemedikleri erkeklere yaparlar Sakın kıza "hangi yazarları okursun" gibi bi soru sormayın, kızı kaybedersiniz Ama yine ikinci kuralımizı uygulayarak kıza hangi yazarların hangi kitaplarını okuduğunuzdan bahsedin Mesela ben 30'dan fazla kızı aslında bir yönetmen olan Arthur Gordon'un 10'dan fazla psikoloji kitabini okuduğuma inandırdım Diyoruz ya bu kızlar harbiden saf olduklarından bu saatten sonra söyleyeceğiniz her şeye inanırlar Hiçbiri de çıkıp "nasıl olur ya,Arthur Gordon yönetmen bi kere" demediAma diyelim ki sizin tavlamaya çalıştığınız kız bunu söyledi, o zaman da kural ikiyi aklımızdan çıkarmayarak "aaa,hadi yaaa!Kesin isim benzerliğidirBen şahsen okudum o kadar kitabını inanmıyorsan yarin sana getireyim bütün kitaplarını" gibi bir tavra girinBu kız milleti harbiden saf olduğu için buna inanacaktır Tabi ki ertesi gün kıza kitap filan götürmeyeceksin Kızın "hani bana kitap getiriyodun?"Seklinde bir soru sorması ihtimali çok çok düşüktür ama sorarsa "ya sorma dün gece sabaha kadar bi kitabi bitirdim aklımda o vardi sadece,yarın getiririm" diyinBu hem kızın size bağlanmasını hem de kızın gözündeki karizmanızın feci şekilde artmasını sağlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Kız Tavlama Teknikleri

Eski 08-03-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Kız Tavlama Teknikleri

ŞİMDİ GELELİM KIZLARIN BEYNİNİ OKUMA YÖNTEMLERİNE

Bir kere şunu asla ama asla unutmayın:dünyadaki hiçbir varlık beyin okuyamaz Bu kızların hepsinin düşünme stilleri aynıdırO yüzden vereceğimiz taktikleri uygulayarak kızın gözünde bir anda beyin okuyan dahi bir psikolog konumuna gelebilir ve kızı tavlama olayını rahatlıkla aşabilirsiniz Bunların daha öncede söylediğimiz gibi mutlaka ama mutlaka bi sorun(!)ları vardır

Şimdi tavlamak istediğiniz kızın sıkkın olduğu bir zamanda yanına gidin ve "Sıkkın gözüküyorsun,hayırdır" diyinKız size sıkkın olduğunu daha da belli etmek için hemen "yok bişey yaaa!!!" diye cevap verecektir,neden? Çünkü bunlar böyledir Sorunlu olmayı karizma zanneden bir kızdan daha ne beklenebilir ki Neyse siz kızın bu cevabı karşısında "İyi o zaman demiycek kadar zeki olduğunuz için hemen "Sanırım senin konuşacak birisine ihtiyacın var" diyinKızın yüz şeklinin sıkkın ve trip yapacak birine ihtiyacı olduğunu belli etmek için daha bir buruştuğunu ve tamamen sessizliğe gömüldüğünü farkeder farketmez "Bak bana istediğin her şeyi, anlatabilirsin hem ben son 4 senedir psikoloji eğitimi alıyorum,yani bir psikologdan eksik bir yanım yok"diyinKız böyle bir trip anındayken asla "Say lan okuduğun psikoloji kitaplarını" diye bir şey sölemezYani bu planınınızın tutması için yeterli bir cümledir

Şimdi aklınızdan çıkarmamanız gereken diğer konuya gelelim Kızlar bu tripleri sadece ve sadece dikkat çekmek için yaparlarSürekli olarak "Kimse benle ilgilenmiyo,kimse beni anlamıyo" diye düşünüp etrafındakilerin dikkatini çekmeye çalışırlar Amaçları birinin gelip kendilerinin kaprislerini çekmesini sağlamaktan başka bir şey değildir Ama siz gidip kızın yanına onla konuşmaya çalıştınız diye kızın sizinle konuşacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz Üzgünüm ama asla böyle bir şey yapmazlarİşte bu yüzden sizin olayınız beyin okumakKızların hangi durumlarda hangi tepkileri verdiklerini öğrenebilmek için yıllarımı harcadım ama değdi

Alın size en baba beyin okuma(!) yöntemleri Siz kızın yanında olağanüstü insan tribi çizeceksinizO yüzden kız söylemeden şıp diye durumu anlayıp sorunu çözünBunun için "Dur tahmin edeyim" cümlesiyle başlayın ve ikinci kuralımızı uygulayın ve uydurun Ya tutmazsa gibi bi kaygınız olmasın Zira uyduracaklarınız yüzdesi yüksek şeyler olacak İkinci cümleniz her zaman "Kimse seni anlamıyor,değil mi?" olsunKız kesin onaylayacaktır Kız onayladıktan sonra her zaman "Neden sorunun ne olduğundan bahsetmiyorsun?" olsunKız kesinlikle gerçek sorundan bahsetmeyecektirÇünkü ortada sorun falan yokturamaç triptirVe kızlar bu tribe girmeden önce "Ulan bi tribe giriyoz ama birisi gelip sorarsa ne diycem?" diye düşünmezlerO yüzden kızın size vereceği en mantıklı ve tek cevap "Bilmiyorum,ya" olacaktır

Dikkat edin kız size bunları söylerken yüzünüze bakmaktan şiddetle çekinirVe sürekli etrafındaki şeylerle uğraşır,kağıt yolar,sigara üstüne sigara yakar ve tam bu esnada sizin hakkınızda bilinçaltında bir fikir oluşturur "Sanırım herkes senin üzerine geliyorKendini bu ağır baskının altında ezilmiş ve çaresiz hissediyorsun" diye devam edinİşte bu cümle önceden düşünüpte kendine bir sorun bulmamış olan bu kızlar için çok güzel sanal bir sorundurKız sizi derhal onaylar ve "uffffff niye her şeyin sorumlusu ben oluyormuşum sanki?" diye size trip atıyor olduğunu iyiden iyiye belli eder Sorunu yaratan siz olduğunuza göre çözecek olanda sizsiniz

Şimdi soğukkanlılığınızdan hiç taviz vermeyerek "Ailenle aran nasıl" diye sorun"Hiç sorma, beni hiç anlamıyolar,neymiş ben şöyleymişim,böyleymişim, hep suçlu benim zaten" tribine girmemesi mucize olacaktır "Bak hepimizin ailemizle sorunları var,ama onları suçlarken onların senin yaşında olmadığını ve senin gibi düşünemeyeceklerini asla aklından çıkarmaSeni anlamalarını beklemen bile çok büyük bir hata" diyerek konuşmanızı sürdürünBu sırada kız sürekli sizi onaylayacak ama asla ve asla sizi dinlemeyecektirSiz konuşurken kızın dikkat ettiği tek şey sizin ses tonunuz, hareketleriniz ve onunla ilgileniyor oluşunuzdurBu yüzden konuşmanın bu kısmında olabildiğince uydurunKız zaten şu sıralarda sizden hoşlanmaya başlamıştırSizin olayınız garantilemek Kız biraz konuştuktan sonra çok feci rahatlayacak ve size gülümsemeye başlayacaktır

Evet işte başardınızKızın kafasında,"hem yakışıklı,hem kültürlü, hem de beni anlıyo,daha ne istiyim yaaa" izlenimini bırakmayı başardınız

Şimdi de bu izlenimi daha da güçlendirmek için şu cümleyi kurun"Bak ben her zaman yanındayım,bi sorunun olduğunda bana gel hem dostlar bugünler içindir,senin için elimden ne geliyosa yaparım " diyin Bravo!Kız artık kendi trip ve kaprislerine katlanacak birini bulduArtık her gün sırf siz yanına gidip konuşun diye trip yapmaya başlayacakSizde bunu bildiğiniz için her gün kıza uyduruk problemler yaratıp çözecek ve kızın aklını başından alacaksınız Bunları her kıza uygulayabilirsinizSorun çıkmayacaktır emin olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Kız Tavlama Teknikleri

Eski 08-03-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Kız Tavlama Teknikleri

ÇIKMA TEKLİFİ
Bu kadar bilgiyi almış olmanız kızın sizinle çıkması için yeterli değil Çünkü daha kız sizin ondan hoşlandığınızı bile bilmiyorBunu kıza bir şekilde söylemeniz lazım Ama nasıl? Şunu sakın unutmayın çıkma teklifi olayın en önemli kısımlarından biridirSiz kızı ne kadar tavlarsanız tavlayın, kızın üzerinde ne kadar büyük bir imaj bırakırsanız bırakın kıza doğru yerde,doğru zamanda ve doğru şekilde çıkma teklif edemezseniz olayınız biter O yüzden bu bölümü çok ama çok dikkatli okuyun

Bir kere en başta bilmeniz gereken şey kızların daima sürü halinde dolaşan yaratıklar olduklarıdır Ve en başta da söylediğimiz gibi kızların en büyük korkusu arkadaşlarının alay konusu olmaktır O yüzden çıkma teklif edeceğiniz kızı mutlaka yalnız başına yakalamalısınızAma bunlar tuvalete bile birlikte giderler O yüzden bir şekilde kızı sürüden ayırmanız lazımBunu nasıl yapacağınıza gelince:

Önce kızın yanına gidin,her zamanki klasik muhabbetinizi yapın Ve kıza "Seninle biraz konuşmamız lazım" diyin Bu cümlenin Türkçeye tam çevirisi "Benimle çıkar mısın?" dırBütün kızlar bunun ne anlama geldiğini bilir ve kız eğer konuşalım derse olay bitti Çıkıyorsunuz Ama kız "Ne konuşcaz?" diye bir soru sorarsa daha kızı tavlayamamışsınız demektir Sakın o gün çıkma teklif etmeyinBiraz daha uğraşmanız lazımKurallarımızı baştan okuyunAma kızla konuşmanız lazım

Hemen ikinci kuralımızı uygulamaya sok ve başla uydurmaya:"Ahmet'e bugünlerde n’oluyor anlamıyorumBana çok soğuk davranıyo Sence ne yapmalıyım" diye bir soru yöneltirseniz kız asla kıllanmayacaktır Kız sizi dinlemek için suratınıza bakmaya başlamışsa konuya başlayabilirsiniz demektir Burada yeri gelmişken uyaralım:Kızı ikna etmeniz gerekebilir ve bu soruyu aynı kıza ikinciye sorma şansınız yok O yüzden özellikle liseli arkadaşlar için söylüyoruz:Kıza çıkma teklif edeceğiniz zaman ikinizin de vakti geniş olmalıYani 5 dakikalık teneffüste olacak bir iş değilLiseli arkadaşlar öğle tatilinde yada okul çıkışı bu işe kalkışsalar kendileri açısından çok daha iyi olurNeyse,Kız sizden bir şeyler anlatmanızı bekliyor

Zaten kızda biliyor o sırada sizin ne söyleyeceğinizi ama saflıklarından kaynaklanan bir şey olsa gerek bunu mutlaka sizin söylemeniz gerektiğini düşünürler Bu esnada sakın panik yapmayın Direk olarak "Benimle çıkar mısın?" demek aptallığına ise hiç ama hiç kalkışmayın Kızın çıkacağı varsa da çıkmazŞimdi derin bir nefes alın ve kıza dönüp aynen şunları söyleyin,sakın değiştirmeyin Bugüne kadar bu durumdayken bu cümleleri sarf ettiğimiz hiçbir kız bize hayır demedi"Bak Ayşe(tabiki Ayşe ismi burda örnek bunu değiştirceksiniz )) sana uzun zamandır söylemek istediğim çok önemli bir şey varBen aslında çok uzun zamandır senden hoşlanıyorumBenim küçük dünyama renk getirdinİnan hiçbir kız bugüne kadar beni bu kadar etkileyememiştiBenimle romantik,çılgın,ve bir o kadar da zevkli bir ilişki yaşamaya ne dersin?

İkimizin de çok mutlu olacağından eminim" Bunları duyan kız size mutlaka ama mutlaka "Aaa,inanamıyorum çok şaşırdım yani hiç beklemiyordum" şeklinde karşılık verecektir İnanmayın kesin triptir Başta da söylediğimiz gibi kız zaten sizin ona ne soracağınızı başından beri biliyordu Neyse,şimdi eğer bu kızın size hemen cevap vereceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuzKız size burada kesinlikle "Biraz düşüniyim" diyecektirPeki düşün diyinÇünkü kızlar asla "hayır" diyecekleri erkeklere bu şekilde davranmazlar Kızın eve gidince ne düşüneceği ise size kalmış Yani kız burada "düşüniyim" dedi diye düşünecek sanmayınKızın eve gidince sizi düşünmesini sağlamak sizin görevinizPeki bunu nasıl yapacaksınız?Onu da açıklıyoruz

Kızlar bu lafı dediğimiz gibi sadece çıkmak istedikleri erkeklere söylerler Ama kız "düşiniyim" dedikten sonra size gelip "Ben düşündüm de arkadaş olarak kalmamız ikimiz içinde daha iyi olur" diyorsa bunun sebebi sizin kızı düşünürken yalnız bırakmış olmanızdan başka bir şey olamazÖyleyse neymiş? Kız bizimle çıkıp çıkmayacağını düşündüğü sırada yalnız bırakmayacakmışız Kızın bu süreyi istediği kadar uzatma hakkı vardır Ama bu süre genellikle 3 gün ile 1 hafta arasında değişir

Alıntı Yaparak Cevapla

Kız Tavlama Teknikleri

Eski 08-03-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Kız Tavlama Teknikleri

İKNA ETME

Öncelikle kıza mutlak jestlerde bulunun Kızları en çok etkileyen jest ise 90'lık bir kasete en romantik aşk şarkılarını çekip "Bak bu kaset düşünmene yardımcı olacakBunu hazırlamak için 8 saat uğraştım ama değdiYalnız bu kasetin bir özelliği var:gece hava karardıktan sonra,yanlız başınayken dinlemen lazım Yoksa kasetten hiçbirşey anlamazsın" diyerek kıza vermektir Gerçekte kız bunları ne şekilde dinlerse dinlesin anlayacak bir beyin kapasitesine sahip değildir Ama kızın gecenin bir saati karanlık bir odada ve yalnız başına sizin verdiğiniz bir kaseti dinlemesi bile çoğu zaman size "Evet" demesi için yeterli Evinizde yıllardır binbir güçlükle biriktirilmiş 1500 albümden oluşan bir slow müzik arşivi yoksa bunu yapmanız pek olası değil tabiki Peki kasete hangi şarkıları koyacaksın?

Tabiki bunuda biliyoruz ama onu da kendi zevkinize göre yapın artık Ama dur ya şimdi gidip saçma sapan şarkılar koyarsın falan Sen en iyisimi kendini sakata atma ve bana bi mail atta sana bi liste yollayalım Var ya kullanıcısını bizim kadar düşünen bir başka site yoktur şerefsizimVarsa bize de söyleyin de hemen bookmarklayalım Ama sakın büyük bir salaklık yapıp bizden kasedin çekilmiş halini istemeyinUğraşacak zamanımız yok Zamanımız olsa biliyorsunuz hiç sorun değil Biz sana listeyi veririz sizde büyük bir müzik markete gidip kasedi çektiririrsiniz Kızın eve gidince sizi düşünmesini sağlamak için yapılacak bir diğer önemli şey ise kıza daha önceden yazmış olduğunuz aşk mektuplarını vermektirŞimdi siz aşk mektubuda yazmayıp onuda bizden isterseniz dayak yersiniz Yazın artık yaa Neyse bu mektupların içeriğini de söyleyelim bari Bu mektuplarda kıza nasıl deliler gibi aşık olduğunuzdan ,gözlerinin güzelliğinden,ne kadar sempatik olduğundan geceler boyu nasıl onu düşündüğünüzden falan bahsedin Mektupların altına tarih ve hangi saatte yazılmış olduğunu yazmayı ihmal etmeyin Ama mektupları saat kaçta yazarsanız yazın mektubun altına 02:47 gibi ve her mektupta değişen saatler yazınBu kızın kafasında "Ulan bu çocuk bana galiba harbiden aşık,baksana gecenin ikisine kadar beni düşünmüş,aslında fena çocukta değil hee,bi kere çıksam mı acaba?Çıkıyım çıkıyım!" şeklinde bir düşüncenin oluşmasına neden olur Siz bizi dinleyin

Bu iş için uygulanabilecek bir diğer yöntemse sürekli kızın yanında "Düşünen adam" tribi yapmaktırMesela sınıftasınız diyelim Bu tribi yapmak için en uygun yerler cam kenarlarıdır Gidin cam kenarına,ellerinizi cebinize sokun ve uzun uzun uzaklara bakın En geç 5 dakika sonra kız sizin yanınıza gelip "Neyin var?" diye soracaktır "Bişeyim yok" diyin,bir önceki akşam sabaha kadar sizin mektuplarınızı okuyan ve sizin verdiğiniz kasedi dinleyen bu kız tabiki sorunun kendisi olduğunu anlayacaktır Ama bunu kıza siz daha fazla belli etmelisiniz Çünkü kızların en başta "Biraz düşüniyim " derken ilk amaçları sizi biraz süründürüp ilişkide her zaman söz sahibi olmak istemeleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Kız Tavlama Teknikleri

Eski 08-03-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Kız Tavlama Teknikleri

İLK BULUŞMA

Sakın kızla ilk buluşmanızda yemeğe gitmeye kalkmayın Bunun bir sürü sebebi var! Birincisi zaten kızın yanında hiç bi şey yiyemezsiniz Ağzıma ketçap bulaştımı? Ulan bu garson niye benim manitaya bakıyor? Niye bu restaurantta peçete yok? Bişey sölesem kızın iştahı kaçar mı acaba?Ve bunun gibi binlerce soru yemek boyunca beyninizde yankılanırBunun çok doğal bir sonucu olarak panik yaparsınız ve korktuğunuz başınıza gelirYani ağzınıza ketçap bulaşır,üzerinize yemek dökersiniz,içecek bardağını devirirsiniz ve bütün bunların sonucunda kız sizi (haklı olarak)daha ilk buluşmada terk ederO yüzden bunu aklınızdan çıkarın Hatta benim tavsiyem sadece ilk buluşmada değil, kız ''Hadi yemeğe gidelim'' demeden hiçbir zaman bir yere yemeğe gitmeyin Gidecekseniz de fast food bir restauranta gitmek ve hamburgeri ketçapsız ve mayonezsiz yemeniz sizin için en hayırlısı Kızların hepsi inanılmaz lüks yerleri severler Ve hepsinde yabancılara (özellikle avrupa) hayranlık vardırO yüzden ilk buluşmanız için en ideal yer avrupai bir şekilde dizayn edilmiş bir cafe'dir Eğer İstanbul ,Ankara yada izmir'de oturuyorsanız böyle bir cafe bulmak çok kolaydırÖzellikle İstanbul'da Kadıköy ve İstiklal caddesinde Ankarada Kızılay ve Yüksel Caddesi civarında adım başı böyle yerler vardırBöyle bir cafe'de sizi en çok düşündürecek 2 şey vardır

1Fiyat listesi!Cafe'de 2-3 saat oturup bütün bir haftalığınızı oraya bırakmak sizin canınızı oldukça sıkacak
2ise etraftaki güzel kızlar!Böyle cafelere gelen kızlar o kadar güzeldir ki kafayı yersiniz,sakın ilk çıkmanızda başka kızları kesmeyinKızı delirtirsiniz Kızda sizi terkederBu arada belirtilmesi gereken bir diğer noktada bu gibi cafelerin %90'ına girebilmek için yanınızda sevgilinizin(yada başka bi kız)olması gerektiğidir Burada nasıl davranacağınızı ise ''Cafe'de nasıl davranılır?'' bölümünde uzun uzun inceleyeceğiz Kızla buluşacağınız yerle gideceğiniz cafe arasında asla fazla mesafe olmasın! Yok yere bi de taksi parası vermeyin Kıza sakın" Şu cafe'ye gitcez "demeyinÖnce kıza ''Yarın buluşup gezelim mi?''diye sorunO da size''Nereye gitcez?'' sorusunu yönelticektirSizde 'Sen bilirsin ya!'' Bana herşey uyar tribine girinKızlar bu tribe karşılık genelde''Sen karar ver'' der Ama bazı kızların (nadir de olsa)"Şuraya gidelim orası çok güzel" dediği de görülmüştürEğer kız "Sen karar ver"derse sizin zaten hazırda gitmeyi düşündüğünüz bir cafe var!Ama kız"Şuraya gidelim!"derse, hemen dediği yere gidin ve bir ön araştırma yapınBunun neden gerektiği ise bir örnekle açıklayayım!Hadi diyelim ki siz oraya ilk defa gidiyorsunuzGarson geldi "Ne alırdınız" diye sorduSizde mesela kahve söyledinizKahve geldi ama fincanın yanında şeker yokNabıcaksın şimdi?Yanında kız var o yüzden garsona "Abi bana şeker getirir misin?" de diyemezsinO acı kahveyi içmek zorunda kalırsın Zaten heyecanlısın!Ama bir gün önceden aynı cafe'ye gitmiş olsaydın bu cafede şekerin masada bulunduğunu biliyor olacaktınYanında kız olduğu için heyecandan göremedinDediğim gibi,benim sözümü dinle ve kız böyle bir şey derse git cafe'yi bir kontrol et Kızla buluşacağınız saati çok iyi seçinBu kızların hepsinin akşam ezanı okunurken evde olma mecburiyeti vardırO yüzden en geç öğlen 13:00'de buluşun O gün ne giyeceğinize çok önceden karar verinSonra bi eau de toillete (bak parfüm diyil) alınBu size çok lazım olacak! Ben orjinal bürüt 'ü tavsiye ederim(hayır bay salak Brut bana reklam için para vermediSadece kızları çok feci etkiliyo!)Sakın eau toillete'i fazla sıkmayın,çünkü bunun tek özelliği kokusunun erkekler tarafından alınamamasıVe fazla sıkarsanız kızı rahatsız edersiniz Şimdi artık kızla çıkmaya hazırsınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Kız Tavlama Teknikleri

Eski 08-03-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Kız Tavlama Teknikleri

Cafe ortamı

Tüm bunları uyguladıktan sonra olayın pis kısmına gelmiş bulunuyoruz Cafe'ye gittiniz Kapıyı açın önce kız geçsin! Sonra uygun bir yer bulup oturunKızla havadan sudan ilk muhabbeti yapın Bu sırada garson çoktan gelmiş olacakSize büyük ihtimalle Ana britanika ansiklopedisi gibi birer menü vereceklerBu tarz cafelerde en uyuz konu "ne alacam lan ben şimdi?"sorusudur Bunuda açıklıyorum!Sakın kıza hava atıcam diye bilmediğiniz bir şey ısmarlamayın! Mesela Guatemela Kahvesi diye bir şey gördün ve onu istedin diyelimDirek babalara gelirsin! Çünkü bu kahve filtre kahvedir ve özel bir makinayla birlikte masaya gelir

O makinaya 5 dakika sonra basıp kahveni fincana koyarsınAma eğer biraz fazla basarsan makina fışkırırBuda kızın sizi terketmesi için yeterli bir neden Neymiş bilmediğimiz şeyleri söylemiyormuşuz Ayrıca erkekler tarafından yapılan en büyük aptallıklardan biride kız bir şey istedikten sonra "Aynısından" demektir Sakın böyle bir şeye kalkışmayın Siz en iyisi menüyü uzun uzun inceledikten sonra çay içmek istediğinizi söyleyin! Garson "Ne çayı?" diye sorarsa "Rize çayı" diyin bu hem kızı güldürür hemde Rize çayı çok güzel bir çaydır Niye içeceklerden bahsettiğimizi de açıklıyayım Bu tarz cafe'ler inanılmaz pahalıdırYani az önce söylediğiniz çay bile sizi finansal açıdan göçertir O yüzden başka bir şeye özenmeyinEfendi gibi için çayınızı!

Siparişinizi verdiniz,sıra geldi konuşulacak konularaÖncelikle konuşurken sürekli gözlerinin içine bakın! Ve sakın masadaki bir şeyle oynamayın İlk bir kaç dakika geyik yapın,okuldan,derslerden bahsedin! Sonra da o gün neden orada olduğunuzu kıza açıklayın Yani ondan ne kadar çok hoşlandığınızdan falan bahsedin Ama sakın bu sırada geyiğe vermeyin Kız en geç bu dakikalarda sizin ondan önce kaç kızla çıktığınızı soracaktır Hiç tereddüt etmeden "15-16" diyin Kız zaten bu eski ilişkileri bızıklamaz ama olaki sorarsa ikinci kuralımızı uygulayıp uydurun Diyoruz olm saf bunlar,kesinlikle uydurduğunuzu düşünmeyeceklerdirAma mesela tutup ta kıza gerçeği söylerseniz,yani ilk çıktığınız kızın o olduğunu öğrenirse direk olarak sizi terkeder Kızlar acemi erkekleri hiç sevmezO yüzden siz beni dinleyin ve uydurun

Kızla ilk buluşmanızda aşağıdakine benzer bir konuşma yapın "İnan her an,seni düşünüyorum,o güzel gözlerini düşündükçe tarifi imkansız bir huzur doluyor içime,hele gülüşün yok mu ; karanlık gecelerin soğuk rüzgarlarında donmaktan koruyabilecek tek ateş misali ısıtıyor içimiBirden hayatım değişti, inan senden önce bu kadar fazla ilişkim olmasına rağmen hiç kimseyi bu kadar sevmedimNe olur sen son ol Diğerleri gibi ihanet etme bu büyük sevgime

" Bunu uydurabilme kabiliyetinize göre arttırınKızın gözlerinin içinin parladığının ve gitgide size daha yakın davranmaya başladığının farkına varacaksınız

CAFE ÇIKIŞI

Evet cafeden çıktınız ama kızın eve gitmesine daha çok var Peki şimdi ne yapacaksınız?Az önce ödediğiniz hesap hala aklınızı başınıza getirmediyse başka bir cafeye gidebilirsiniz ama benim tavsiyem şu:kıza "Biraz yürüyelim mi?" diyin Ben bugüne kadar "Hayır, yürümeyelim "diyenine rastlamadım Yürürken geyik yapmaktan kaçınarak kıza sürekli ona ne kadar aşık olduğunuzdan ve onun yanında ne kadar mutlu olduğunuzdan falan bahsedin

Tabi bu sırada yürürken kesinlikle ana caddeleri seçmeyinArka sokaklar tam bu işe göredirBulunduğunuz yerde deniz varsa sahil çok daha iyi bir seçimdir Ankaradaki arkadaşlar ise gençlik parkının en kötü tercih olduğunu biliyorlardırbi kizla asla gidilmez de Neyse kızın önce yavaşça elinden tutunAma bu sırada yanınızdakinin karşıdan karşıya geçirdiğiniz yaşlı bir nine değil, sevgiliniz olduğunu aklınızdan çıkarmayın Yani elini tutuş biçiminiz çok önemli

Kızların el ele tutuşmaktan çok fazla zevk aldıklarından ve hatta bundan tahrik bile olabildikleri tarafsızca yapılan bilimsel araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır Bu yüzden her fırsatta el ele tutuşmaya gayret gösterin Sonra yürürken bir anda,ve kızın engel olmasına fırsat vermeyrek kadar hızlı bir şekilde kıza sarılın Abaza bünyeniz kızın narin bedenine yakınlaştıkça daha da kötü olacak ve bir adım daha ileri gidip kızı öpmek istiyceksiniz Sakın böle bir hata yapmayın

Neyse artık eve gitme vakti geldi Peki nasıl gidecek? Kazık kadar kız,sizden önce evine nasıl gidiyordu?Bırakın gitsinAma kızın eve gidip gitmediğini kontrol etmelisiniz Çünkü sizin yanınızdan erken ayrıldıysa muhtemelen o gün buluşacağı bir başka erkek daha vardırBu da pek hoş bir şey değildir yani Bunu anlamanın en kolay yolu şudur:Kızlar ilk buluşmaya gitcekleri gün evden olabildiğince geç dönmek üzere ortamı ayarlayıp öyle çıkarlarYani ilk buluştuğunuz gün kız sizin yanınızda 2 saat takılıp "Eve gitmem lazım,annem duysa kızar,babam duysa keser "moduna girmişse siz kıllanmaya başlayın ama bunu kıza sakın belli etmeyin Kızı öpüp ve evine ulaşabileceği süreyi ortalama olarak hesaplayıp en kısa zamanda evi arayıp bi şekilde evde olup olmadığını kontrol edin İleride de ayrıntılı olarak açıklayacağımız üzere kızı telefona istemek kız açısından evde büyük bir problem yaratır

Alıntı Yaparak Cevapla

Kız Tavlama Teknikleri

Eski 08-03-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Kız Tavlama Teknikleri

Kültür sanat

Bu bölümümüzde ise kıza yavşarken kullanacağınız yöntemlerden ve gideceğiniz cafe ve sinemalardan bahsederek sizleri bilgilendireceğiz Yani kızı tavladınız hadi bizle işiniz bitti demiyor kız sizi terkedene kadar kullanıcılarımızla ilgilenmeye devam ediyoruz

Yakında açacağım Cafeler bölümü ile eeehh işte adı üstünde gezdiğimiz gördüğümüz ve kızla gidebileceğiniz cafelerin yorumları sizlerle paylaşacam Mesela bi cafeyi beğenmezsek size bunu açık açık söylücem şerefsizim bu bölümüzde standart olarak hangi cafeye gitsem,kızla gidince bana en az ne kadar girer, çıkışta kızla gidilebilecek alternatif mekan (sahil felan)var mı, garsonlar kıl mı, oranın en meşhur şeyi ne gibi sizin bi kızla çıktığınızda mutlaka bilemeniz gereken stratejik bilgiler yer alacak

Kızla çıkıyosunuz diye eve gideceksiniz diye bi kaide yok! Olayı garantilemeniz lazım Aslında içerik olarak burada bulunması gereken bir şiirlere ana sayfadan ulaşabilirsiniz Şiirler bölümü sırf bunun için hazırlandı ve şiirler özenle seçildi Kendi sevgililerime verdiklerimi koydum Şu yaşa gelmiş ve henüz bir kız tavlamayı bile ancak web sitesi ile öğrenen ziyaretçim sakın haa şiirlerin altında yazan şairleri değiştirmeyin Kız bu şiiri daha önce duymuş olabilir ve olayınız bitiverir aman dikkat! Sizden önce sitemizin müdavimi bi çocukla çıkmadığı sürece kız mektupları ona yazmış olduğunuzdan kıllanmaz)) hoş zaten daha yayın hayatın gireli ne kadar olduk ki

Bu arada hala yapmadıysanız hemen şimdi Ctrl+D tuşlarına basarak siteyi sık kullanılanlara eklemenizde fayda var

Alıntı Yaparak Cevapla

Kız Tavlama Teknikleri

Eski 08-03-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Kız Tavlama Teknikleri

ALDATMA

Şimdi belki size garip gelebilir ama bi kız tavladıysanız gerisi kolay demektir Çünkü bu site siz sadece bir kız tavlayasınız diye kurulmadı Kızla bir süre çıktıktan sonra yeni bir kızla daha beraber olmak isteyeceksiniz Bu sizin en doğal hakkınız Ayrıca ihanet kadar zevkli bi şey yoktur Şimdi de gelelim aldatma konusunda dikkat edilecek hususlara Bilinmesi gereken ilk şey mümkün mertebe aldattığınız iki kızın aynı ortamda bulunmaması gerektiğidir Yoksa ikisini de kaybedebilirsiniz Aksi taktirde iki kıza da aynı yalanları söyleyerek iki ilişkinizde de başarılı olabilirsiniz Ama diyorsanız ki " birbirini tanımayan iki kızla aynı anda çıkmanın bir riski yok onu bizde yaparız sıkıyosa aynı ortamda bulunan iki kızla aynı anda çıkmayı öğretsene!" Peki güzelimBilmediğimi sanıyorsan hayatının en büyük yanılgısı içerisindesin Tabii ki biliyorum ve anlatıcam da Bak bakiim sen aşağıya

Neyse arkadaşlarAynı ortamda bulunan iki kızla aynı anda nasıl çıkılır? İkisi birden nasıl götürülür? Önce bilmeniz gereken şey aldattığınız kızın sizi terketse bile size köpek gibi aşık olacağıdır Bunu akılınızdan çıkarmayın Şimdi yeni bir kız tavlayıp ikisini de bir süre oyalayın Siz istemeseniz de en kısa zamanda bu kızlardan biri diğeriyle ilişkiniz olduğunu öğrenecektir Öğrenen yeni sevgilinizse kıza hemen " Ya bak açıklamama izin ver Ben seni deliler gibi seviyorum ve o kızla da önceden çıkmıştık Kız bana deliler gibi aşık Geçen intihar etmeye kalktı ve ben de çok vicdan azabı çektim

Benim yüzümden ölmesine izin veremezdim Yemin ederim ki aramızda hiç bir şey yok Sadece formalite icabı çıkıyoruz yani Valla alakam yok Ama sen istemezsen hemen terkederim Seni o kadar seviyorum ki bebeğimSenin için her şeyimi feda edebilirim Ben onun beni terketmesini bekliyordum ama istersen hemen şimdi gidip terkederim "yalanlarını uydurun Kız buna mutlaka inanacaktır Size "o kızı hemen terkediyosun " diyecektir "Peki aşkım" diyin Öteki kızı terketmeyin tabii )) Sonra kıza gelip öteki kızı terkettiğinizi söyleyinBir süre bu olayı bu şekilde idare edersiniz

Yok yakalayan eski sevgilinizse ona da " Ya aşkım saçmalama lütfen , valla alakam bile yok , o kız bana aşık, ben ona arkadaşça yaklaşıyodum ama o yanlış anlayıp herkeze biz çıkıyoz demiş Sen bana mı inanıyosun yoksa bir sürtüğe mi? Ayrıca sen o kıza her türlü 1000 basarsın (ara gazı ın ınınnnnnınnn Seni o salakla mı aldatıcam? Senin gibi bir dünya güzelini (ara gazına devam böyle bi salak için kaybedecek kadar kafayı yemedim ben Ben sana deliler gibi aşığım bir tanemAşkım söz bak bi daha o kızn yüzüne bile bakmıycam " yalanını hemen oracıkta uydurunTek harfine bile dokunmayın Denenmiş ve tastik edilmiştir Artık ikisini de idare edebilirsiniz

Bu olayın sakat noktalarından biri ise bu iki kızın birbirleri ile konuşabilmeleri ihtimalidir Eğer bu ikisi konuşursa ……

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com