Öğrenci - Hırsız Diyalogları |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğrenci - Hırsız Diyaloglarıh: (ulen şu eve bir giriyim kapısıda sağlam değil) hadi pismillaah ö: aha yakaladım 3 aylık kirayı alalım koçum h: abicim ben bu evde kalmıyorum ki ne kirası ö: giren çıkan belli değil yalan söyleme lan hem sen geçen gece bizde değil miydin? h: yok abi şey yani ozaman ben birine bakmaya geldimdi ö: kira aslanım kiraa h: abi ne kadardı ö1:bilader naber? h:ımm şeyy iyiyim baba sağol senden naber? ö1:nolsun iştehocam sen keyfine bak ben içerdeyim bi ihtiyacın olursa seslen ben gelirim h:sağol abi ö2:lan hişşşt olm kalk soyulmuşuz lan ö1:harbi mi diyonolm ben bütün gece ayaktaydım hiç bişi duymadım ö2:nası duymadın baba yaa adam silip süpürmüş evi ö1:lan yoksa yok olm yok olamaz yaa olm o herif hırsızmış yaa ben yine senin elemanlardan biri sanmıştım hay ben aklıma öğrenci: aha! aha bi umutabi, abi nolur varmı bi sigara be! valla paramız yok donuyorz gördüğün gibi kışın ortasındayızbak sobamız bile yok ki ponu yakalımkibrit bile yok be! hırsız: ne biçim adamsınız lanonca okul oku kazan sora meteliğe kurşun at! ne biçim iş lan bu öğrenci: ya üniversite harç paraları, kitapları, ev kirası elektriği suyu cartı curtu bunnar hep para be abibizde anca böle battaniyeşlere kat kat sarınıp uyuyoruzdoğal gazımız var bitekbirbirimizi gazlıyoruz onlada h: asktir ö: abiii açım ben abii evde yiyecek bişey kalmadı beni de götürsene evineallah rızası için -aaa sen kimsin ya *ben ? ee şey -yoksa? *ya abi ben şey için girdim eveyanlış anlama ne olur -ya tamam geç yat işte oraya bir yere sınavlar bitince gidersin *eee tamam abi -hey allahım ya eve giren çıkan belli değil büt zamanı geldimi dede den geçilmiyohacı baba teknesine dönüyo ev ö:hösttt lan sen kimsin h:abi etme eyleme polise verme beni çoluğum çocuğum var benim ö:bi şartla olum h:emret abi ö:bi yemek ısmarlasana h:honkkk ö : bırak şu ketılı h : bırakmam ö : bıraak h : bırakmam ö : bıraak h: anam, ihihi hoşgeldin hacı ö: ohoo sende sende geç otur yeğenim diyecem ya oturmuşun zaten h: yok ya gidiciydim bende zaten sen işini rahat rahat gör yine gelirim ö: abi zeten geçen fırını götürmüşsün olmuyo böyle ya tamam duvar saatine bişey demedik de bizide anla be abi h: konuşuruz sonra de haydi -olum mutfak penceresi açık ordan girelim hadi +tamam -ben girdim(fıs fıs fıs) +olum ilerlesen (fıs fıs fıs) -ilerleyemem +niye lan mal ilerle hadi -olum adamlar reçel dökmüş temizlememiş ayağım yapıştı kaldıramıyorum sen kaç kendini kurtar +oldu sen bekle ben hemen polisi ararım -kontörün yoksa verim lan burdan ara olum sen ne gerzek bi adamsın tut kolumdan çek beni herşeyi ciddiye alıyosun manyak +doğru sölüon abi öğrenci milleti işte pis bunlar hep gurur yapıp yok ben temizlemem sen felan derken böle oluyor -kes leeeennn Ö: Abi sigaran var mı ya? H: Masanın üstüne bıraktım iki tane sen uyumaya devam et, ben gidiyordum zaten Ö: Eywallah abi Çıkarken kapıyı sıkı çek Biraz zor kapanıyor H: Tamam oğlum sen yat Ö: Abi merhaba naapıyosun H: Naapıyım lan bulaşık yıkıyom Ö: Hayrola abi tanıyamadım H: Hırsızım lan ben utanın olm utanın Ö: Hıı abi sen devam et zaten sıra sendeydi bugün bir de makarna suyu koysana Ö: Abi ne çalacaksan çal işte uğraşma uyuyom H: Şu delphi notları nerde onları söyle bari kırtasiyeye satayım bari 5 milyon eder belki Ö: Nahhh veririm, onları iki saatte yazdım ben H: Edebiyatı ver bari Ö: Masanın üstünde git al zzzzzzzz H: Kalk alooov kalk! tü! allah belanızı versinl lan… Bu ne pislik, kalk arkadaşına sordum sıra sendeymiş Ö: noolyo lan H: Ver bakiim o sopayı… Şu toza bak… Ö: Ama? H: Çekil… çekil… ulan şu dağınıklıga bak… La ya bi misafir gelse? Ö: Ha? H: Ben bulaşığa giriyom sende tuvaleti temizle pislik herif H: Kalk lan kalk şunları yerleştir Ö: Höö sen kimsin? abi bunlar ne saat radyo off off tabak gümüş kaşık H: Gençlik günlerim aklıma geldi dayanamadım Ö: Ağlama abi bi bak makarna varmı o torbada Ö: oooooooo hoşgeldin abi naber? Ö2: Geç kaldın abi biz partiye başlamıştık H: Len sizin yarın sınavınız yok muydu? Ö: Salla abi sınavı gel bak burda kızlar da var… H: Ben aslında gelmicektim de bi uğriim dedim Ö: Ay inanmıyorum ayy inanmıyorumkim gelmiş? H: Kim gelmiş? (nerden tanıyo beni bea? ulen bu benim eskilerden olmasın? !) Ö: Amanın da amanın kim gelmişevimize erkek gelmiş H: Ulan bu ne dağınık böyle köpek yaşamaz be burda Ö: Abicim öğrenci evi bi el at toplayalım hadi H: Bak yardım ederim ama pc yi götürcem giderken Ö: Neden abi yaww H: Kardeşim işim bu benim Ö: Eyvallah abi sen öle diosan öledir (aynı gün akşam) Ö2: Beeerk pc nerde beee Ö: Ya sabah çok iyi bi abi geldi evi topladık baksanıza Ö2: Kimmiş oğlum o iyi abi Ö: Ya tanımıyorum evi toplamana yardım ederim ama pc yi alırım giderken dedi bende tamam dedim Ö2: laaaan laaaan salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak…………………… H: Ala alaaa e burda birileri oturuyor sanıyordum ben Ö: zzzzzzzzzzz… H: IIyykk ne kokuyo burası bea mutfağa bak şuraya bak mutfak mı birahane mi belli değil Ö: (gözlerini ovuşturarak mutfağa gelir) Abi bi kave yapsana bana yaa H: hönk Ö: Abi bakma mal mal yapıver işte kendinede yap tamam sigaralar benden o sırada iki laflarız kendime gelirim bende H: (haalaaaaa hönkk) Tanışıyomuyuz birader Ö: Abi, ya Emre’nin arkadaşısındır, ya Selim’in, ya Ferda’nın, a Uğur’un, ya Sanem’in, ya Duygu’nun, ya Kemal’in vs vs vss Bu eve girip çıkan belli değilki Ne farkeder kimsen kimsin hepimiz öğrenci değilmiyiz H: Oha ohaa olm küçücük evi yurda çevirmişsiniz siz anlaşılan ama içi boş Ö: Nasıl içi boş abi H: Bayaa olm 17 senelik hırsızım ilk defa böyle boş ve piss kokulu bi ev görüyorum Ö: Hırsızmı abi bana bişi yapma ne istiyosan alabilirsin H: Kafamı geçiyosun olm sen ne varda neyi alcam ala alaaa… Al şu paraları da bişiler alın temizletin şu evi bidaa görmiyim Ö: höö peki abi H: Bu ne be? çalınacak bişiy yok nasıl ev bu? Ö ? ? (hırsızın girdiğini farkedince bi köşede bekler) H: Elli tane bira şişesi dışında… Ö: (hala beklemektedir) H: Dağınıklığa bakHayrıma toparlıyayım bari şurayıŞu şişeleri atmakla başlayayım Ö: (hemen atılır) Abi dur ne yapıyosun? H: Ne yapalım toplayıp çalacak bişey bulamayınca ortalığı toplamaya başladım Ö: Abi onu demiyorum Sen potansiyel beş ytlyi çöpe atmaya çalışıyosun ona engel olmaya çalışıyorum H: Abi işte bu ev H2: İyi olum hadi girelim H: Abi bu ne yaa fenerin pili bitti herhalde evdeki hiç bir şeyi göremiyorum H2: Lan salak fenerde problem yok evde var problem H: Nasıl yanii H2: Lan gerizekalı burası öğrenci evine benziyo H: Eee ne olmuş ki H2: Allah cezanı versin… H: Ya abi ne var bundaa H2: Olm fener ışık veriyoda ışığı alacak mücevher eşya filan yok boş boş duvar her yer H: Yyaa abi acıdım ben şimdi bu öğrencilere H2: Yaa olum gör gör H: Abi şu diğer evden aşırdıklarımız varya H2: eee H: Onları sevabına buraya bıraksak diyorum haa H2: İyi fikir ulan sevaptır Sadakamız olsun anasını satayım H: Abi büyüksün H2: Eeee öyleyim Ö: Sen kimsin lan H: Benmi şey Ö: Kimsin dedim kaldır ellerini H: Evini soyacaktım sadece, affet elini ayağını öpeyim, bırak gideyim Ö: Affetmemi istiyor musun? H: Evet evet Ö: O zaman önce kirli çamaşırlarımı yıkaArdından gömlekleri ütüle, sonra bulaşıkları yıka affederim H: Emredersin abi Ö: Ulan şansa bak keşke her ay böyle hırsız girse yırttık falla H: Hadi ğglum bak ben planı yaptım bu evi soycaz bu gece H2: Tamam abi hadi girelim H: Hee girdik başla bak mucehver falan ne bulursan topla H2: Abi abi H: Ne oldu yine H2: Abi burda bişey yok ki H: Nasıl yok laannn H2: Abi bi halı var iki koltuk H: Bırak, onları ne yapalım bee H2: Mutfaga bi bakayım abi ben H: Tamam hadi çabuk ol H2: Bu neyaaaaaaaaa H: Buldunmu lan ne kadar para varmış? H2: Ne parası abi tezgah pislikle dolmuş H: Hadi gel bi el atalımda temizleyelim H2: Laan salak biz temizlikçimiyiz hırsızız biz H: Yazık abi ya H2: Al şu mucevherleri bırak ta evi temizlesinler H: Hadi abi sırf zarar bu ev kaçalım H2: Çabuk lan uyanmasınlar Bunlar şimdi açtır yemek falan da ister H: Hadi topuklayalım |
|