Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mektup, şeytandan

Şeytandan Mektup

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şeytandan Mektup

ŞEYTANDAN MEKTUP

Seni günlük islerini yaparken gördüm, Namaz kilmadan, dua etmeden bir günü daha gecirdin

Hatta yemek yerken ve yatarken bile dua etmek icin vakit ayirmadin Cok nankörsün! Seninle gurur duyuyorum Benimle oldugun icin cok mutlu oldugumu söyleyemem Hatirliyormusun? Senelerdir beraberiz ama seni hala sevmiyorum

Dogruyu söylemek gerekirse: Senden Allah'tan nefret ettigim icin nefret ediyorum

Allah beni cennetten attigi icin bende seni kulaniyorum

Senide Allah'in bana yaptiklarini ödetene kadar kulanacagim ondan sonra sende defolup gidebilirsin

Biliyormusun aptal Allah seni seviyor, ama sen hayatin boyunca benim yanimdaydin Bunun icinde seni ödüllendirecegim Hayatinin berbat olmasini saglayacagim

Biz ikimiz bir kaldikca bu Allah'i cok üzecek Zaman senin hayatini kimin yönlerdigini ona gösterecek ve bu senin sayende olacak

Gecirdigimiz güzel günleri hatirla, insanlari nasil hor görüyorduk, onlara küfür ediyorduk, cilgin partilere gidiyorduk, hirsizlik yapiyorduk, nasil iki yüzlü davraniyorduk, sigara kulaniyorduk camiye gitmiyorduk, dedi kodu yapiyorduk

Bunlarin hepsini kaybetmek istemezsin degilmi? Haydi gel aptal! Sonsuza dek beraber yanalim! Senin icin cok seyler düsünüyorum Bu mektubu sana ne kadar deger söylemek ve hayatinin büyük bir parcasini kullanmana izin verdigine tesekür etmek icin yaziyorum Aptal,bazen sana cok gülüyorum Öyle salakliklar yapiyorsunki, benim bile midemi bulandiriyorsun Sen öyle devam et

Yeni nesile yalanciligi,aldatmayi, kumari ve cami yerine diskolara gitmeyi ögret

Sen bunlari onlarin yaninda yap ki onlar seni örnek alsinlarZaman sonra onlarda aynisini yapacaklardir

Cocuklar böyle iste Neyse, simdi gitmeliyim ama bir kac saniye sonra tekrar seni görmeye gelecegim Azicik aklin olsaydi tövbe etmek icin bir yerlere giderdin ve yasayacak oldugun bir kac seneyi de Allah'la beraber gecirir din

Bir kimseyi uyarmak karakterimde yoktur aslin da , ama seni taniyorum

Sen zaten benim yanimdan ayrilmazsin Senin yasinda olan bir insanin hala günah islemeye etmesi sacmalik olsada Sakin beni yanlis anlama, senden hala nefret ediyorum, ve bu böyle devam edecek Beni gercekten seviyorsan tabiki bu yaziyi kimseyle paylasmazdin

Ölüm bizi bulusturana kadar

SEYTAN

Not Eger beni seviyorsan mektupu kimseyle paylasmazsin!

Seytana : Seni sevmiyoruz!

Allahim seytanin ser'rinden sana siginiriz Amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com