Geçenlerde Bir Sevgi Buldum... |
08-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Geçenlerde Bir Sevgi Buldum...GEÇENLERDE BİR SEVGİ BULDUM Gecenlerde bir sevgi buldum yolda Aldim onu yerden yavasca, Catlamisti her yeri Tozlanmis Yipranmisti Ellerimle dokundum yavasca Urkekce icine cekildi birden Gulumsedim Sicak ve icten, Ustundeki tozlari temizledim dikkatle "Acaba?" dedim kendi kendime Acaba eski haline getirebilir miyim? Dikkatlice cantama yerlestirdim, Artik eve gitmeliydim Onu gormek, dinlemek Ona dokunmak istedim delicesine Eve gidip odama kapandigimda, Oturdum once cantamin basina Acmasam daha mi iyi olur acaba? Ya Ya daha da kirilirsa Ona dokunmami istemezse Ya da sevmezse beni! Hayir, yine de gormeliyim Gunlerce Evet, gunlerce dinledim Onu Bir gece guldum, Bir gece agladim yasadiklarina Ve Ondan sonraki her gece sadece agladim Uzgunum sevgi, Yarani kapatamayacagim kadar kirmislar seni Uzgunum sevgi, Belki olum senin icin olacaklarin en guzeli Uzgunum sevgi, Parca parca yasatilamayacak kadar butunselsin Ve, uzgunum sevgi Cunku sen, Ya hep guzelsin doyana dek, Ya da bir bilinmeyensin sonsuza deK |
|