Yorgun Asker Şarkı Sözü Şanışer - Yorgun Asker (Ft. Alper Tunga) |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yorgun Asker Şarkı Sözü Şanışer - Yorgun Asker (Ft. Alper Tunga)Yorgun Asker Şarkı Sözü Şanışer - Yorgun Asker (ft Alper Tunga) NakaraT Yaz bu kalemin yorgun askeri Yerden topla kayan yıldızları Yok bana dermanı cennetin Kan dolu gözlerim revan dört yanım Alper Tunga Verse Bi ben kayıp bu bende Virane ben bedende Divane küllerim dumanlanır be her bi yelde Rapimle ben mi kaldım?Belimde düşman! Pişman oldu hergünüm dünüm yaralı her bedelde Bu belde bertaraf ve karanlık her taraf Mecalden yetim kalan benim betim ve Kalem kırık kelam eder satır kara Hal harap ağız kokar şarap ve sol yanım yara Gözüm kara ferim kayıp,yok sözümdeyim ayıp Bir hüzünle geldi güz ve bahara güz ayıplayıp Susuyorum avazım çıktığı kadar, Pusuyorum ayazın yıktığı kadar Doğarken her günümde ben mezar mı kazdım? Kırsalarda kalemlerimi ben kanımLa yazdım! Gün kara satır kara umutlarım bir askerin Cennetin bu bahçesinde hali yok ki askerin NakaraT: Yaz bu kalemin yorgun askeri Yerden topla kayan yıldızları Yok bana dermanı cennetin Kan dolu gözlerim revan dört yanım Şanışer Verse Sabi sübyan hallerim tabi puslan artık İsterim ki yazmasın bu ellerim senaryo Ne var ki her yerim de kan Kaderdi Şanışer�le kaçmak isteyen bu Sarp�ı görmemekti her gün ayı b0k Doğru yol ne? Yorgun asker olsa dahi sedye taşımasın bi yaralı Kırgın her yerinde şifre Kırdı kırdı kanadı yurda kurdu kara bi perde Oyna sahne sonra kahpe kaderi suçla sevmemekle Ya da düzen de kur seçimle oyla savaşı silahı bu gece Ben bi tablo nü ressamım kör ölümü mavilerde Bugünü mazilerde düşse hiç umrumda olmadın ki Tertemiz bi sayfa açtım son hakkımla yok yere Kapandığı o odada öyle saçmalar şimdi o Ellerinde Altı Patlar , aklıysa embriyo Beklemekle yetinmişti yıllar boyu tek tabanca Allah ise vermemişti kuluna bir gram tüyo NakaraT: Yaz bu kalemin yorgun askeri Yerden topla kayan yıldızları Yok bana dermanı cennetin Kan dolu gözlerim revan dört yanım |
|