Yürüyorum Hasretin Şarkı Sözü Şanışer - Yürüyorum Hasretin |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yürüyorum Hasretin Şarkı Sözü Şanışer - Yürüyorum HasretinYürüyorum Hasretin Şarkı Sözü Şanışer - Yürüyorum Hasretin Yanlış tamamen olmasa da yanlış yanımda olmaman her halukarda yanlış yazdı 23 08 şimdi alkış inan gram haz vermiyor sahneler ve alkış ihanet pişmanlığın faydası şimdi gene şeri suclayan sarpa kız şimdi Seninleyken mutsuzdum öyle dedim sana ama çok mutsuz sevgilim sarp asıl şimdi {hasretin} Çok büyük ama var mı önemi? İnanmam ki görsem de gözlerinde o nemi diyemem ki kimselere "susun ulan o benim" O yeni sevgilin var ya, unuttursun o beni ben de denedim başkalarını, ama olmuyor ki hepsi dedi baska biri var içimde sordu "o kim?" Yalnızım olsaydın yanımda yeter bir sen refakatçım viceroy we efes pilsen Nasılsın hayatım nasılsın bugün bana cevap vermene gerek yok salakça gülüm doğru değil yazdıklarım sen, inanma bana Zaten alışığım bana inanmamana bana telefon ettin bugün hiç bir şey yok gibi şimdi canım çok sıkkın içmişim bok gibi Hangi şarkımda ağladın ki doğru söyle benim bunları yazmamın bir önemi yok dimi çalınan tüm şarkılar bana senden bahseder önemlisinSana demem alçak da kahpe de biraz ettim bedduaya Tanrım affede duydum abinle ev tutmuşsun caddede Dudak büken Sarp içinde bir his var buruk rap secenekler sunar önüme kızlar sunup Son bir yılda bütün hayatım hicran dolu değiştirdi seni ya aq istanbulun |
|