34X4 Şarkı Sözü Sansar - 34X4 |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
34X4 Şarkı Sözü Sansar - 34X434x4 Şarkı Sözü Sansar - 34x4 Pusatıma laf atana karalama etkisi Sir ü anladık da mc neyin nesi Tracklerimi dinlediğinde kırılacak hevesin Gelirsen çıkamazsın Kadıköy dür kafesin Kaydettiğin komik demoların hepsi bende Kafatasını patlatırım merdivende Şarkılarını dinledim boktan harbidende Benim derdim İzmir le değil götverenle İstanbul a gelip ararsan bulabilirsin Kimse üzerine alınmasın sen gocunabilirsin Delikanlıysan gel de İstanbul da rapi yasakla Dengim olamazsın rapte yek olmasak da İstanbul un surlarında Sansi Salvo bekçi Rapte yol çakıllıdır 34 x 4 İki demo kaydeden herkes çok emekçi İki sahne alan herkes ünlü rapçi [Nakarat] 34 x 4 bak bu kort ( Ney?? ) olympos ve merdiven siker atar 34 x 4 psikopat mod merdivende Sansi Salvo amına kor Sen sıcakta kavrul burda hava soğuk Gelip beni vurcakmışsın beklerim moruk Ordan ötmek kolay burda mahvolursun Duydum şarkı yapmışsın 1 tane hayırlı olsun Röportajını okudum nerden nereye taşındın Sana diss atmamıştım ibne kendin kaşındın Rezil oldun dalyarak şimdi çatlat göbeği Dişini geçir nolcak lan havlayan süs köpeği Paçoz dediğin ortamımı üstünden atlatırım Bana yaptığın her dissi götünde patlatırım Kadıköy keranesinde seni sikerim ben Ben kepaze sen kevaje takılırız öyle Amacın beni bulmaksa beklerim her zaman Madem sikinde değilim konuşma o zaman Otoyol var aramızda kusura bakma göt lalesi Buralarda olsaydın yedirirdim kelimelerini |
|