Sen Olmazsan Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Sen Olmazsan |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Olmazsan Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Sen OlmazsanSen Olmazsan Şarkı Sözü Yozgatli Mc - Sen Olmazsan Yoksun yanimda gel artik yanima Yoksun burada don gel buraya Seviyorum anlla sende beni anlla Hasretim ben sana ellerini uzat bana Sevginle gel yanima uzak durma ne olur Sensizlik bana yine vurur Kalbim bir an durur Sen olmazsan kaybolur Gel don gel artik ne olur Hayatim berbat sen olmazsan Hayatim zindan sen olmazsan Yasamak sorun olur sen olmazsan Seviyorum seni son sozum budur Sensizlik mi aci verir belki Sensizlik mi hayir olmaz gulum Sevmek sucsa hadi gelsin olum Budur iste son sozum son sozum Kalbim seviyor bak seni istiyor Sensizlige inan dayanamiyor Gozler bakiyor yine seni ariyor Ellerim yaziyor durmak bilmiyor Acim buyuk benim tek bir derdim sensin guzelim Tek bir sevvdigim sensin guzelim Hasretini cekerim bunu sen bilirsin Hasretini cektim ben bunu anlamadin sen Beni birakip giden bak yine sen Beni birakip giden yine sendin sen Hayatimin anlami gulum sana bagli Bunu biliyormusun bunu biliyormusun Seni istiyorum bunu sok kafana Seni yazdim kalbime bunu sakin unutma Hey guzelim simdi uzaklardasin Yaklas yanima simdi nerelerdesin Nerdesin simdi arar oldum seni Neredesin simdi hasretin yakti beni Seni sevmek mi bunu gelde benden sor Hayalinle yasiyorum hayaller kuruyorum Sensiz dayaniyorum seni seviyorum Yasiyorum bosuna sen olmayinca Sen olmazsan sikarim kafama Gel artik buraya hasretim sana Hasretim o guzelim bakislarina Guzelim sen olmazsan ben hic ama hic yasiyamam Bunu bunu iyi bilesin |
|