Seni Seviyorum:)) |
12-17-2007 | #1 |
gülgüzeli
|
Seni Seviyorum:))1"Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç ee Sonra 2"Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diycem Peki? 3"Seni Seviyorum" : Güzel Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı? 4"Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun 5"Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin? 6"Seni Seviyorum" : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı? 7"Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü? 8"Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım 9"Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten 10"Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi? 11"Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen 12"Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün? 13"Seni Seviyorum" : Çok Hoş Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var? 14"Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer 15"Seni Seviyorum" : Anlaşıldı Tamam 16"Seni Seviyorum" : Ne güzel seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece 17"Seni Seviyorum" : Beni bu işlere karıştırma ne olur 18"Seni Seviyorum" : Sende senin beni sevişini seviyorum 19"Seni Seviyorum" : Sende seni seviyorum Ee şimdi ne olacak 20"Seni Seviyorum" : Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever Olmaz, ben ciddi biriyim 21"Seni Seviyorum" : Teşekkür ederim Bu benim için büyük bir şeref Sevgine layık olmaya çalışacağım Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım 22"Seni Seviyorum" : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! 23"Seni Seviyorum" : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? 24"Seni Seviyorum" : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş 25"Seni Seviyorum" : Seni sevmek demek, beni görmek demek değildir 26"Seni Seviyorum" : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha Yıkıl karşımdan
12-17-2007 | #2 |
efobedo
|
Cevap : Seni Seviyorum:))7 8 ve 10 çok gusell di sagolasın
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
Cevap : Seni Seviyorum:)) |
12-17-2007 | #3 |
pesimistt
|
Cevap : Seni Seviyorum:))7"Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü? buna bayıLdmm :)) tşkLer
12-17-2007 | #4 |
gülgüzeli
|
Cevap : Seni Seviyorum:))ben teşekkür ederim canımokuyan gözlerine sağlıkdeğerli vaktini ayırdığın için sagol |
12-17-2007 | #5 |
zeynoo
|
Cevap : Seni Seviyorum:))5 ve 20 güzel:) ellerine sağlık |
12-18-2007 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : Seni Seviyorum:))efobedo ve zeynoo teşekkürler gözlerinize sağlık |
|