Amansız Bir Hastalığa Yakalandım |
07-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Amansız Bir Hastalığa YakalandımAmansız bir hastalığa yakalandım Amansız Bir Hastalığa Yakalandım ! Evet, maalesef koyulan teşhisime göre çok hastayım 28 yaşında ve de bir anneyim Bu ölümcül hastalığa yakalandığımı ilk öğrendiğimde ciddiyetinin pek farkına varamamıştım Fakat zamanla üzerimdeki öldürücü etkisini fark etmeye başladıkça, tehlikeli bir sürecin içine girdiğimi anladım Hastalığımın ilk belirtileri kendi kimliğimi fark etmeye başladığım 13 14 lü yaşlarda kendini göstermeye başladı İlk belirtileri haset, kıskançlık ve inatlık gibi hasletlerdi Tabi ilk başlarda hiç anlamadım bu durumun başkalarının hatalarından kaynaklandığına Benim hiç bir kötü niyetimin olmadığına inanıyordum Zamanla yaşım ilerledikçe canımı sıkan insanlar yanımdayken hiç bir şey söylemeyip o kişi yanımdan ayrılınca malum kişi hakkında acımasızca eleştiriler yapmaya başlıyordum Ve nihayet bu durumun dinimizce haram sayılan GIYBET HASTALIĞI olduğunu öğrenmiştim Fakat çok geçti Hastalık kalbimden başlayarak tüm vücudumu sarmıştı Hemen araştırmalarıma başladım konunun uzmanı üstatların bilgilerine başvurdum Geçmiş sahabeler döneminde az görülen günümüzdeyse hastalığın etrafa yaydığı kötü kokuyu duyamayacak kadar aşina olunan bir durum olduğunu öğrendim Hastalığın en önemli belirtisi yanınızda olmayan birinin, yanınızda olsaydı darılıp kırılacağı şeyleri başka birine söylüyorsunuz Bu kadar basit değil ayrıca bu büyük günahın ruhunuza verdiği hasarı öyle dua ile sadakayla namazla silemiyorsunuz Tek tedavi si hakkında konuştuğunuz kişiyle helalleşip kendinizi affettirmek Çok pişman olur da Allaha seher vakitlerinde yalvarır, gözyaşı döker, bu kişiyle helalleşmemi nasip et dersiniz tüm samimiyetinizle ama o kişiye ulaşamazsınız, bir daha da bu hatayı işlemezseniz bir umut, BELKİ! Kurtuluş şansınız oluyor Üstteki kesin tedavi şeklinin de yan etkileri: Helalleştiğiniz kişinin karşısında yüzünüzün suyu dökülüyor, utancınızdan kulaklarınıza kadar kızarıyor, ne için helalleştiğinizi sorarsa söylemek zorunda kalıyorsunuz Genelde bu ağır yan etkilerinden dolayı birçok kişi tedaviyi kabul etmiyor Hastalığı 40 yaşına kadar tamamen vücuttan silemezseniz ondan sonra silmeniz iki katı daha zorlaşıyor Ve sonucunda da bu dünyada ruhunuzu ve insanlığınızı kaybediyor, ötelerde de bu kardeşinizin ölmüş etini yemek zorunda kalıyorsunuz Çok acı değil mi ? Duydum ki bu sitede gıybet hastalığına yakalananlar ve bu riski taşıyanlar ortak bir platform kurmuşlar Ne olur bana yardım edin? Ruhum ölürse çocuklarım öksüz kalacaklar Ruhu ölmüş bir annenin bedeni yaşasa ne olur yaşamasa ne olur Bu alanda çalışma yapmış ve çok başarılı olmuş faydalanabileceğimiz doktorların isimlerini vereyim: Bediüzzaman said nursi ve sadık talebeleri, Fethullah Gülen, Mustafa İslam oğlu, namaz gönüllüleri üyeleri ve en son çalışmasıyla Senai Demirci… Allahtan ümit kesilmez Şifa ey yegâne ŞAFİ Senai Demirci Sitesinden Alinti |
|