Çıldırtan cocuk soruları:))) |
12-13-2007 | #1 |
|
Çıldırtan cocuk soruları:)))Enişte bu ne? -çakmak (1 dk sonra) -enişte bu ne? -çakmakk -enişte bu ne? -çakmak bahadır -enişte bu ne? -araba lastiği -aaaa olur mu hiç o bi kere çakmak -allahım sen bana sabır ver -Anneeee devlet bana ne zaman imza vericek?ne zaman benimde imzam olucak? - -bunu kırıyımm mı? -hayır -bunu kırıyım mı? -hayırr -bunu kırıyım mı? -hayır -bunu kırıyım mı? -kır Alah'ın cezası kır -ama annne o kırılmazki çok ayıpp -anne ben babamımı daha çok seviyorum yoksa seni mi? -Alla'hım neden benim çocuğum böleeeeee (hamile bi kadına) -sen neden çocuğunu yedin bakiiim insan hiç çocuğunu yer mi? -hhıı -anneeebu kedinin neden kuyruğu uzamıyo? -çünkü kedilerin kuyruğu uzamaz hüsamettinciim -ama çekiyorum yinede uzamıyo anne -nneeeeeeeeeee -anneeeeee ben nerden çıttıııımm? -karnımdan çıktın sayılır -petiiii oraya nasıl dirdiim? -??!!! -baba -efendim kızım -bizim kaşımızı gözümüzü kim yaptıı? -Allah yaptı yavrum -ama nedenki??? -teyze bu ne? -uçak -o uçak değil bi kere helikopter - -anne balıklar terler mi? -?? -balıklar su içer mi? - -pekiii pirincin üstünde enden çizgi var? -elinin körü diyeeee çocuğum sen ruh hastası mısın yaaaa |
Cevap : Çıldırtan cocuk soruları:))) |
12-13-2007 | #2 |
m_r_b
|
Cevap : Çıldırtan cocuk soruları:)))-anne ben babamımı daha çok seviyorum yoksa seni mi? -Alla'hım neden benim çocuğum böleeeeee üzgün olduğum halde güldürdün beni eline sağlık