Artık Adalet İstemiyorum - Ayhan Karaer |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Artık Adalet İstemiyorum - Ayhan KaraerArtık Adalet İstemiyorum Kitap Özet - Ayhan Karaer Kitapları - Artık Adalet İstemiyorum Kitap Tanıtım - Artık Adalet İstemiyorum Kitap Fiyatı - Artık Adalet İstemiyorum Ön Okuma Kitap Özet O kadar kolay mı, yargılamak bir insanı? Bilmeden, içinde bulunduğu şartları, "Sen yanlış yaptın, haksızsın" demek Basit mi o kadar? Farkında olmadan yaşadıklarını, İçinde olmadan kopan fırtınaların, Ahkam kesmek! O acımasız yargılamanın peşinden, Hemen cezalandırılmasini istemek Artık yargılamak istemiyorum, Hiçbir şeyi, Hiç kimseyi Yargılanmak da istemiyorum, Beni tanımayanlar tarafından İstediğim tek şey; Biraz saygı, biraz hoşgörü ve biraz da hata yapabilme özgürlüğü Artık adalet istemiyorum! Çünkü ben de adil bir insan değilim çoğu zaman, Ne kendime, ne de başkalarına karşı (Tanıtım Bülteninden) Artık Adalet İstemiyorum Ayhan Karaer Yankı Yayınları / Roman Dizisi Etiket Fiyatı : 16,00 TL (KDV Dahil) Türkçe 268 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 21 cm 2012, 1 Basım ISBN : 9786054575381 |
|