|
|
Konu Araçları |
bayanların, karşılıyorsunuz, küfretmesini |
Bayanların Küfretmesini Nasıl Karşılıyorsunuz? |
11-14-2007 | #1 |
JOKER
|
Bayanların Küfretmesini Nasıl Karşılıyorsunuz?Bayanların küfretmesini Nasıl karşılıyorsunuz? Mesajla belirtirseniz sevinirim
11-14-2007 | #2 |
gulhan
|
Cevap : Bayanların küfretmesini Nasıl karşılıyorsunuz?bence hiç yakışmıyor bı bayana küfür etmek ama bı o kadar erkeklerede yakışmıyo |
Cevap : Bayanların küfretmesini Nasıl karşılıyorsunuz? |
11-14-2007 | #3 |
okaliptus
|
Cevap : Bayanların küfretmesini Nasıl karşılıyorsunuz?bayanlara karsı küfür kullanılmasının daha kötü oldugunu dusunuyorum ben bununla ilgili de anket yapmaya ne dersiniz ????? |
11-14-2007 | #4 |
m_r_b
|
Cevap : Bayanların küfretmesini Nasıl karşılıyorsunuz?aslında küfür kimseye yakışmıokadın erkek die ayırmamak lazım bana kalırsa
11-14-2007 | #5 |
yosun_26
|
Cevap : Bayanların küfretmesini Nasıl karşılıyorsunuz?küfür hiç kimseye yakışmıyo erkeklerede bayanlarada bence küfür acizlik belirtisidir kişi bi olayla yada kişiyle başa çıkamıyorsa hemen küfürde buluyor çareyi hiçbi şekilde çare olmamasına rağmen küfür sadece insanı küçültür değerini azaltır bence |
11-15-2007 | #6 | |
JOKER
|
Cevap : Bayanların küfretmesini Nasıl karşılıyorsunuz?Alıntı:
tamamen katılıyorum ama türkiye gerçeğide var tabi erkeklerin %90 dan fazlası küfür eden bir toplumdayız kızlar ise oranlarsak çok çok az bir yer tutuyo gönül isterki kimse etmesin
11-15-2007 | #7 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bayanların Küfretmesini Nasıl Karşılıyorsunuz?Bazen zorla ettiriyorlar ben hoş karşılıyorum bayanlarda edebilir insanlık hali ayırımı olur bunun ilk defa duyuyorum
11-16-2007 | #8 |
angelesdream
|
Cevap : Bayanların Küfretmesini Nasıl Karşılıyorsunuz?Normal bir şekilde hiçkimse küfürden ve küfür edenlerden hoşlanmadığını söylüyor fakat; küçücük çocuğuna çoğu ebeveyn kalkıpta küfür etmeyi öğretiyor birde bunu çok büyük bir mağrifetmiş gibi gösteriyorsonrada ne:biz küfür sevmeyiz! çok çelişkili bence!küfür ve benzer şeyler gerçekten bir insana hiç yakışmıyor ve o kişiyide alçaltıyor diye düşünüyorumyani bunun kadın erkek ayrımı olamazanket sorusuna bakarsanız bile şöyle bir sonuç çıkıyor: küfür etmek erkeklere göre o kadar olağan ve normal bir hale gelmiş de sanki bayanların edip etmemesini nasıl karşılıyorsunuz diye soruluyor?:Green_Colorz_PDT_50berbat!
anket için teşekkürler |
Cevap : Bayanların Küfretmesini Nasıl Karşılıyorsunuz? |
11-16-2007 | #9 |
Guiltyy
|
Cevap : Bayanların Küfretmesini Nasıl Karşılıyorsunuz?Çok güzel bir açıklama olmuş angelesdream küfür gerçek insana yakışmaz bayan-erkek farketmez |
11-24-2007 | #10 |
tatia27
|
Cevap : Bayanların Küfretmesini Nasıl Karşılıyorsunuz?ben ne bir bayana ne bir erkege yakıştıramıyorum ama şu anketin açılması bile olagan olmayan bi durum oldugunun göstergesisanki toplumumuzda erkek eder gibi bi tutum varbnen bi erkek küfrettiginde ,onu çok aciz buluyorum ve ne yaparsa yapsın yüceltemiyorum bence küfredenler kendine ve çevresine saygısını yitirmiş insanlar
02-24-2010 | #11 |
delishhhh
|
Cevap : Bayanların Küfretmesini Nasıl Karşılıyorsunuz?artık toplumumuzda küfür sempatik gösterilmeye başlandı ne yazıkki filmlerde bile ne kadar küfür edilirse gişe hasılatının o kadar artacağı düşüncesinddeler |
02-24-2010 | #12 |
peri
|
Cevap : Bayanların Küfretmesini Nasıl Karşılıyorsunuz?arkadaşlar elbete ne hanıma nede beye yakışmıyo ama egri oturup dogruda konuşmak lasım hiçmi küfretmiyorus ya mekmiyis biz ben şefaf birıyım ve dogru konuşmaktan yanayım ewet çok kibar yumuşak biri olmama ramaen benimde çileden çıktıgım zamanlar oluyo ve bu anlarda en azından geri zekalı dedıgım zamanda çoktur
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
02-25-2010 | #13 |
Aragorn561
|
Cevap : Bayanların Küfretmesini Nasıl Karşılıyorsunuz?valla her hali ile yakıştıramam ama insanız sonuçta çıkmıyo değil ama çok abartılı değilse ki erkeklerin söledikleri gibi değilse elbette insancıl bakabilirim ama bi erkek gibi sölerse hiç yakıştıramam
03-01-2010 | #14 |
alper1482
|
Cevap : Bayanların Küfretmesini Nasıl Karşılıyorsunuz?Daha biraz önce eve gelirken bagıra cagıra cok sinirlensem dahi agzıma almıcagım küfürlerle yanımdan gecen bi kız grubu gördümAcıkcası o kadar rahatsız oldumkiHer ne kadar istemesekte durum boylecok gerkemedikce kimse etmemeli |
03-09-2010 | #15 |
peri
|
Cevap : Bayanların Küfretmesini Nasıl Karşılıyorsunuz?ya arkadaşlar küfrun kadını erkeği olmas her ikisinede yakışmıyo benim çalıştıgım ofis okula çok yakın ve okulun dışında park var ben zaman oluyokı cama çıkamıyorum nıye kısların ve erkeklerin inanılmas igreç laçkalaşmış kufurlerinden migdem bulanıyo nıye kıslarda erkekler gibi kufrediyo ha benım demek ıstedıgım buda egıtımden geçıyo okuyolar ama kalıplaşmış bılgılerı alıyolar ne terbıye ne buyugune saygı ne anne nede babayı bılıyolar benım yukarda bahsetıgım kendı iç'vijdanımı ortaya koymaktı küfretmıyormuyus hepımıs ak pakmıyıs haşa bız ınsanıs ama kufur hıçbır ınsan ogluna yakışmıyo ha belkı bısler abartıya kaçmadan nekadar kötu oldugunu bıldıgımısden bunu sureklı yapmıyorus ama yapanlarda çok bunu dıyeyım hemde çok fazla
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
|