Dünyayı Ağlatan Şiir! |
11-11-2007 | #1 |
suskun
|
Dünyayı Ağlatan Şiir!IRAK savaşında babası ve annesi ölen, kendisinin de bacakları kopan Müslüman bir çocugun, IRAK savaşını yöneten Tommy FRANKS a yazdıgı şiir Bu şiir Açık istihbarat sitesinden alınmıştır _________________________ Merhamet hür Dünyaya bu kadar mi IRAK ' tı? Ben Basralı Ömer, Belki haberin yoktur diye yazıyorum MrFranks Önce demokrasi yagdı göklerimizden, Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet Ve insan hakları Namlularından Saniyede bilmem kaç adet Demokrasi bizim eve de isabet etti Bir gün sonra anladım koptugunu ayaklarımın Tam onsekiz adet insan hakları saymışlar Vücudunda babamın Annem yoktu zaten Ben dogarken ilaç yoklugundan ölmüş Ambargo falan dediler ya Anlamadım çocukluk akli işte Oluşmadan sökülmüş Sizde de barış böyle midir Mr Franks? insan hakları çocukları yetim Ve ayaksız bırakır mı orda da? Düşer mi ayın kan gölüne aksi Güpegündüz düşer mi Pazar yerine demokrasi? Zenginlik insanları korkudan uykusuz bırakır Kuşlar gökyüzünü terk eder mi orda da? Babamla mırıldandıgım son dua dilimde ayaklarımın hastanede Ve giymeye kıyamadıgım pabuçlar Kaldı elimde Çocukların var mı Mr Franks? Al, ogluna gotür onları Bari işe yarasın Kim bilir belki baktıkça Bazen beni hatırlarsın Bu nasıl demokrasi Mr Franks? Düştügü yeri yaktı Merhamet hür Dünyaya Bu kadar mi IRAK'tı? ALINTIDIR
11-11-2007 | #2 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir!buu güsel ve anlamlı paylaşım için ssaol |
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir! |
11-11-2007 | #3 |
suskun
|
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir!Teşekkürler vaktinizi ayırıp okuduğunuz için! |
11-11-2007 | #4 |
bukettt
|
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir!yha çok güzelmişacaip duygulandımkuralı ilk koyan bozrmşırakta en ucuz sey insan canı üzücü bi durum çok teşekkürler suskun |
11-12-2007 | #5 |
suskun
|
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir!Ben teşekkür ederim bukettcim:))beğendiğine sewindim! |
12-07-2007 | #6 |
kar_tanesi
|
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir!çok güzelmiş çocuğa da acıdım yazık olmuş paylaşım için teşekkürler:sm_biggrin: |
12-07-2007 | #7 |
suskun
|
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir!rica ederim ben teşekkür ederim! |
12-07-2007 | #8 |
|
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir!:11::25:çok gzeldi paylaşım için tşkler |
12-18-2007 | #9 |
jasmine
|
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir!çok duygusal bir şiir paylaşımın için tşkler suskun |
12-18-2007 | #10 |
suskun
|
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir!Ben teşekkür ederim jasmine okuyan gözlerine sağlık! |
02-28-2008 | #11 |
just_38
|
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir!teşekkürler paylaşım için cok güzel şiir Bugün en önemli şeyin hiç kimse tarafından aldatılmamak olduğunu sanırsın Ama hayatın güneşi, asıl senin kimseyi aldatmadığın gün doğar |
02-28-2008 | #12 |
suskun
|
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir!Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim sevgili just_38 |
03-27-2008 | #13 |
sengulum
|
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir!paylaşım için teşekkürler
03-27-2008 | #14 |
gulhan
|
Cevap : Dünyayı Ağlatan Şiir!gerçekten çok güzel emegıne sağlık ,
03-27-2008 | #15 |
suskun
|