Son Yolculuk |
11-04-2007 | #1 |
mate
|
Son YolculukSon yolculuk Geç geçebildiklerinden öteye bir noktaya ada ömrünü Bir nokta bilinen özüne döndür acımasız gönlünü Gel gelebileceklerini görebileceklerime kat! Dilim feryat figan Kopsun hüznüne tutunduğum dikenli urgan Bir yenilgi sonunda düşmüştün düşsüzlüğüme!!! Düşlerimle düşüşlerimin tamda bir olduğu o an, İşte o anı anlamlandırandı ömürlük sevdan Pir-u nur yüzüne yaktığım bir kör ağıtmış beni ayakta tutan Hal-i hoş gözlerimdi sana aşık bakan Hala aynı ahlardı dilimde çırpınan Bir son rica imiş hasretine vasıl olan Şimdilerde gitme vakitleri Tüm düşlerim sana yazdığım tozlu deftere emanet Son kez gidiyorum ve ilk kez diyorum "Beni Affet" Yeşil bir peçe yüzümde tahta kutuda bu yüzsüz adam, Etrafta onca insan tüm ömrüm yerle yeksan!! Bir "Helal-i Hoş" de de, Ömrümle bir tükensin Seni yıllarca acılı koyan Ruhumdaki kara hatıran Mate// Ekim 2007
|
Cevap : Son Yolculuk |
11-04-2007 | #2 |
suskun
|
Cevap : Son Yolculukbu şiir sana ait herhalde matecim:)çok güzel,emeğine sağlık!
11-04-2007 | #3 |
mate
|
Cevap : Son YolculukEvet bana ait canım sitede yayınladıklarımın çoğu bana ait, olmayanlarında altında alıntı diye not düşülmüştür mutlaka Övgülerin için çok teşekkürler suskuncuğum :) |
|