Güzel Bir Aşk Hikayesi |
11-02-2007 | #1 |
gulhan
|
Güzel Bir Aşk Hikayesiperi kızı penceremden yagmur damlalarını izliyordumbir yandanda radyomun kısık sesi yalnızlıgıma eşlik ediyordubirden canım dısarı çıkıp yagmurda yürümek istedi,üstüme kırmızı montumu alıp kendimi dogru dışarı attımsahilde yalnız basıma yürümeye başladım ,hırçın dalga sesleri kulagımda bir şarkı gibi mırıldanıyordusonra az ilerdeki bir bakna oturdum ve sırılsıklam olmuştum, yagmur damlaları şaçlarımdan yanaklarıma dogru süzülüyordu sonra birden yagmurun kesildigini hissettim ve yanıbasımda bir gölge belirdi,basımı yukarı kaldırdım kafamın üstünde bir şemsiye bir iki çift göz üzerimde beni izliyor karsımda ince uzun boylu yeşil iri gözlü yakısıklı bir genç duruyordu, ve bana zarif kibar bir ses tonuyla iyimisiniz diye sordubende sadece evet diyebildim ve sonra oda bana çok ıslanmıssınız hasta olacaksınız dedi bende meraketmeyin bir şey olmaz ben ıslanmaya alısıgım diye cevap verdimyüzünde garip gir gülümseme ifadesi olustu ve birazda şaşkın gibiydibana eger isterseniz semsiyemi sizinle paylaşabilirim ,sizi gideceginiz yere kadar ***ürebilirim deditabi ben kabul etmedim ozaman siz semsiyeyi alın benim gidecegim yer kısa hem bende aslında ıslanmayı severim dediikimizde gülümsedikyüzünde masum bir bakıs vardı içten ve samimi oldugu o iri yeşil gözlerinden anlaşılıyordubana adımı sordu peri dedimoda evet bu halinle bir periye çok benziyorsun dediyine gülümsedikben banktan kalktım üşümeye başlamıstım sanırım oda bunu anlayıp beni az ilerdeki cafeye davet etti sıcak bişiler içeriz biraz ısınırsın sonra istersen ıslanmaya devam edersin dedi ve yine güldükondan hoşlandım ve davetini kabul ettim cafeye gidip çay içip sohbet etmeye başladık ve aradan yıllar geçti biz hala sohbet ediyoruzişte benim ilk aşkım böyle başladı ve hala devam ediyor |
|