|
|
Konu Araçları |
sorucarpıntım var dideral almazsam hemen basliyor |
Soru:"Carpıntım Var Dideral Almazsam Hemen Basliyor" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Carpıntım Var Dideral Almazsam Hemen Basliyor"doktor bey merhaba, 1 yıldır heyecana baglı olarak sıddetlı nabız yukseklıgı yasıyorum ve bu durum butun vucudumu etkılıyor bayılıcak gıbı oluyorum dideral adlı ılacı sabah akşam yarım olarak alıyorum hemen duzene sokuyo, içmediğim zamanlar ellerım buz gıbı oluyo, tıtremeye baslıyo, midemden bı ates cıkıyo ve carpıntım oluyor sizce ne yapmalıyım benım neyım olabılır bır psikiyatriste gıttım mıdemde gastrit oldugunu söyledı ılaçta kullanıyorum ama diderali içmediğim zamanlar carpıntım duzelmıyor DoçDr M Akif BUYUKBESE 17 03:28:44 Kalbinizin carptigini hissetmesi demek olan bu durum oncelikle kaydedilmelidir O da EKG grafisnin cekilmesi ile olur Ritm cogu kez normal olsa da carpinti ataklari tasikardiye yani duzenli ritm oldugui halde fazla atmaya bagli olabilir Cogunlukla psikoloji, stres faktorleri etkendir Bu kanaatevarmadan once kalbin dinlenmesi iyisi eko ile kalap kapakciklari hakkinda bilgi sahibi olunmasi iyi olur bazen gizli guatr ve tiroid bezinin hizli calismasi veya kan seker dusmeleri nobetsel carpinti nedenidir Diderali biren kestiginizde teorik olarak carpinti krizi yasayabilirsiniz de Hekim kontrolundee ilac yavas yavas kesilir Tetkikleriniz tamamlandi mi? Ritm hakkinda bilg vereilebildi mi size Cay kahve kola sigara ve *****den uzak durun Az ve sik sik beslenin uykunuza dikkat edinIyi gunler ve sifalar Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|