Yoga Yapanlar Bakar Mısınız? |
07-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoga Yapanlar Bakar Mısınız?arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır bir tanıdığım vasıtasıyla yoga yapmaya çalışıyorumbunu sadece enerji yükseltmek rahatlamak ve hiçbişey düşünmemek içinbunu bize yaptıran abla bu işin eğitmeni olmuş derslerde hocalık yapıyorben evde yapıyorum kurslara hiç katılmadımo abla boynunda yoga ve meditasyonu keşfeden kadının resmini taşıyor hatta banada getirdi sıkılınca karşına koy enerji iste ondan demiştineyse geçen bize geldi resmi sehpanın üstüne koyduk yanında mumda yaktık yere oturduk hatta evde yiğenimde vardı beraber yapmaya başladık rahatladık bitti ben kalktım herkes kalktı ama o abla bitiriyorum selam vermem gerek dedi ve resmin önünde resmen secde etti yani resme kapandı şok oldum hiç böyle bişey görmemiştim ondan biz yiğenimle göz göze geldik napıyor bu diyeo hareketi beni bitirdikendisine soramadık çünkü gitmek zorundaydı araya laf girdi soramadan gittisevgili yogiler bu ne demek bu hareketin yanlış olduğunu biliyorum hatta bu iş daha ilerki günlerde acayip boyut kazanıcak ve ben yogadan tiksindimkendimi birden günahkar hissettimben sadece kötü enerjiyi atıp rahatlamak için yapıyordum nolur bilen arkadaşlar yazsın teşekkür ederim |
|