İste Genc Kalmak İcin Mucize Öneriler |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İste Genc Kalmak İcin Mucize ÖnerilerKanserden ülsere, ağrılardan cinsel isteksizliğe kadar birçok hastalığın çaresi doğada gizli * Ananas ağrı kesici etkisi yaparken soğan ise antibiyotik görevini görerek bakterileri öldürür * Mantar ve çay gribi önler * Pancar ve kahve cinsel gücü artırmanızda etkili olur * Siyah çikolata yaşam süresini uzatır * Kırmızı etten sonra kahve ya da çay içmek, etten alınacak demirin etkisini büyük ölçüde azaltır * Köri ve zencefil beyni korur * Limon koklamak, astım krizi gibi astım hastalığının etkilerini azaltır * Kivi, görme kabiliyetini artırır, sarımsak ise ağız yaralarını mucizevi şekilde iyileştirmeye yardımcı olur * İncir, kemik sağlığını korur, fındık ise kanın pıhtılaşmasını önler * Soya göğüs, kavun prostat, kahvaltı etmek gırtlak, ekmek ise tüm kanser türlerine yakalanma riskini azaltır * Tarçın diyabet riskini önler * Kırmızı biber, rahat nefes almayı sağlar, yoğurt ağız kokusunu giderir * Bal ülseri önler, zeytinyağı kalp rahatsızlıkları riskini azaltır * Dondurma, saçı düzleştirip parlatır * Bakla ve fasulye, daha genç görünmenize yardımcı olur * Ispanak, böbrek rahatsızlıklarına karşı oldukça fayda sağlar * Saf meyve suyu, dişleri güçlendirir (takvim) alinti --- Sonraki mesaj --- * Dondurma, saçı düzleştirip parlatır bunu ilk defa duydum |
|