Cinlere Karşı Atom Bombası Mp3 |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cinlere Karşı Atom Bombası Mp3Selamun aleyküm bu sayfayı bayağı bir gezdikden sonra üye olup faydalı olmayı karar verdim Benimde başımdan çok olaylar geçti 25 sene bu varlıklar ile uğraştım Hatunumu´un hastalığı yüzünden, hatta müslümanları ile görüşme bile yaptım Kendileri bana geldiler ve hastalığın nasıl gidereciğimi söylediler Ve ayrıca bana bir hoca ismi verdiler O hoca vesilesiyle, elhamdülillah iyi oldu o arada çok da sahtekarlara para yedirdim Bir müddet sonra bana bir arkadaşım bir kuranı kerim MP3´ü verdi 12 dak süren bu kuranı kerimde belli ayetler belli sayılar ile okunuyor çevremde ne kadar musallat var ise bu MP3 kuran cok iyi geldi ben bile bunlara yardım etdiğim zaman bana saldırıyorlar ve bu kuran sesine fazla dayanamıyorlar Bu MP3 kuranı kesinlikle cep telefonu veya pc nerede dinlerseniz dinleyin kulaklık ile dinlendiğinde çok daha faydalı oluyor Hatta bir keresinde birisi dinlerken dinlediği aleti duvara sert bir şekilde fırlatdı ve şunları dedi sanki beynime 5000 watt elektrik geldi kesinlikle çok faydalı olduğunu biliyorum 1000 lerce kez denenmiştir sabır ederek ve gözler kapalı dinlendiği zaman bir Atom bombası etgisi yapıyor bende musallat varmı yokmu diye şüphe duyanlarda dinleyebilirler ve kendi vücudlarını takip etsinler sol kolda uyuşma sol parmakların karıncalanması filan olacakdır Cinler genellikle sol koldan parmak uçlarından vücudu terk ederler Bu MP3 eğer bana mail atarsanız size yollarım inş Yada aşağıdaki linki tıklayıp indirebilirsiniz Amacım sadece faydalı olmak birde sizlerden dua almak Allah hepinizin sıkıntılarını gidersin inşallah !!! Lütfen Dinlerkenki Halinizi Vücudunuzdaki Kalp sıkışması, Baş ağrısı, Özellikle sol kolun uyuşması veya karıncalanması gibi gözlemlediğiniz halleri paylaşalım!!! 1İndirmek için aşağıdaki linke tıklayın lütfen Burdan tıklayınız 2İndirmede problem yaşayanlar 2 alternatif linkten indirebilirler Burdan Tıklayınız 3İndirmede problem yaşayanlar 3 alternatif linkten indirebilirler Burdan Tıklayınız Birde Size FTP Adresi Vereyim Aşağıdaki Linki Kopyalayıp Internet Explorer´e Yapıştırırsanız veya Media Playerınızın URL Bölümüne Verirseniz Açılacaktır Sonrada Pc´niz Kayt Edin !!! Kopyalayın : Aşağıdaki Linki kopyalayarak internet explorer´e veya Windows Media Player´in URL ekle bölümüne yapıştırın http://imami-rabbanikilude/Hastalaamli_dinlemp3 Tıklayın : Burdan Tıklayınız Eğer Yinedeİndirme Problemi Yaşıyorsanız Bana Bir Mesaj Atın Ben Size Yollayım İNŞ !!! Enson eklenen yeni linkler http://wwwfile-uploadnet/download-dinlemp3html |
|