Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, çok, dardayım, edin, için, rızası, yardım

Allah Rızası İçin Yardım Edin Çok Dardayım

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

nişanlımla evlenicektik ama düğünden 1 ay ayrıldık ayrıldıktan sonra kötü şeyler yaşandı ailelerde girdi araya tabiyki ayrıldıktan sonra beni bir kere aldatmıştı bu kıza döndü ailemde bende duyduk tabi bana sonra beni aradı inat yapmak için yaptığını bitmesini dindiremeidğini söyledi şimdi o gün bugündür hergün arayıp yalvarıyor ailemide benide çok huzursuz ediyor bana bir şans daha ver herşry yok güze olucak diyor ailemde gidersen bizi unut diyor onu kabul edemiyorum bu yüzden hayır diyorum senin için ailemi silemem oda aramızda yaşanılanları anlatırım o benim karım derim diye tehdit ediyor zor tutuyorum babama gidip anlatmasın diye ailem gidersen bizi sil diyor nişanlım herşyi anlatırım gelir zorla götürürüm sen benimsin diyor aileme hiç bişey anlatamam köşeye sıkıştım kaldım dua etmekten başka yapıcak bişeyim yok ne olur yardım edin bana kimseye anlatamıyorum derdimi bir fikir verin yalvarırım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

çok kötü bi durum canım allah sabır versin tez zamanda kurtarsın inşallah seni bu durumdan bu sitede her türlü sıkıntı için dilek için onlarca dua var bence onlardan okumaya başla rabbim eminim sana bi kapı aralıycaktır bu arada nişanlını da elinden geldiğince oyalamaya bak güzel güzel konuşmayı anlatmayı dene bu yaptığının ne sonuçlar doğurucağını görmesini sağla eğer gerçekten seviyosa seni sana bu kötülüğü yapmaması gerektiğini anlat anlar gibime geliyo
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com