Fikrinize İhtiyacım Var |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fikrinize İhtiyacım VarArkadaşlar kız arkadaşımla severek ayrıldık sebebi ise istiharede görülenler son zaman anlaşamıyorduk ayrılalım dedi ama sonradan düzeldi aramız ve devam etmenin hayırlı mı değil mi diye onun annesi, kuzeninin iki tane arkadaşı istihareye yattı Annesi 3 gün yatmış, karanlık fırtına vs görmüş kötü yani, Diğer kişi Gelinlik falan görmüş, Diğeri de ceviz ve ceviz ağacı görmüş ama rengi yeşil değil kahverengiymiş Yani istihareler iyi çıkmadı diye şuan birbirimizi seviyoruz ama ayrılmak zorundayız diye ayrılmak istiyor Ve bende kabul etmek zorunda kalıyorum Onu unutmak için mi dua edeyim yoksa vazgeçmesi bitirmemesi için mi bilemiyorum Sevdiğim için vazgeçmekte istemiyorum Durum gideni döndürmek olsa bazen bi süre ayrı kalarak özlüyorsun ve tekrar devam ediyorsun ya da dualar ederek oluyor bu, ama bizim durum ise Ayrılmamız gerekiyor diye böyle bi karar alıyoruz daha doğrusu o alıyor İkimizde şuan birbirimizi çok seviyoruz Lütfen fikirlerinizi söyleyin Her söylediğiniz benim için değerli |
|