Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fikrinize, ihtiyacım

Fikrinize İhtiyacım Var

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fikrinize İhtiyacım Var

Arkadaşlar kız arkadaşımla severek ayrıldık sebebi ise istiharede görülenler son zaman anlaşamıyorduk ayrılalım dedi ama sonradan düzeldi aramız ve devam etmenin hayırlı mı değil mi diye onun annesi, kuzeninin iki tane arkadaşı istihareye yattı

Annesi 3 gün yatmış, karanlık fırtına vs görmüş kötü yani,
Diğer kişi Gelinlik falan görmüş,
Diğeri de ceviz ve ceviz ağacı görmüş ama rengi yeşil değil kahverengiymiş

Yani istihareler iyi çıkmadı diye şuan birbirimizi seviyoruz ama ayrılmak zorundayız diye ayrılmak istiyor Ve bende kabul etmek zorunda kalıyorum

Onu unutmak için mi dua edeyim yoksa vazgeçmesi bitirmemesi için mi bilemiyorum Sevdiğim için vazgeçmekte istemiyorum

Durum gideni döndürmek olsa bazen bi süre ayrı kalarak özlüyorsun ve tekrar devam ediyorsun ya da dualar ederek oluyor bu, ama bizim durum ise Ayrılmamız gerekiyor diye böyle bi karar alıyoruz daha doğrusu o alıyor İkimizde şuan birbirimizi çok seviyoruz Lütfen fikirlerinizi söyleyin Her söylediğiniz benim için değerli

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com