Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cadıları, havascıları, zamane

Zamane Cadıları Ve Havascıları

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zamane Cadıları Ve Havascıları

Ben yaklaşık dört ay kendine hoca diyen fakat hocalık adı altında şeytanın kölesi olmuş insanlara her türlü fenalığı yapan birinin yanında bulundumYaptığı bir çok şeyi kendi gözlerimle gördüm ve bu kişinin etrafında onun gibi kaç insan olduğunudabunları en kolay nerden anlarız maddeler halinde yazacağım

1Kendilerine bir makam belirlerler ne kadar hoş görünmeye çalışsalarda büyük hoca ayağına yatarlar çok kibirlidirler

2Büyük tarikat yada cemaat gruplarına üye olduklarını onların başındaki kişilerle çok yakın olduklarını ve onlar tarafından onaylandıklarını hatta manevi evlatları olduklarını bile söylerler üstelik oraya gittiğinizde gerçektende o grupların oraya geldiklerini görürsünüz hiçbirine inanmayıno gördüğünüz kişilerde inanın düzgün değildir elinde kuranıyla kuran kursundan dersten gelip içeride muska yazdırır kocalarının erkekliğini bağlatırlar ortam çok bozuk çoğu cemaaatte

3Mübarekler derler cinlerle asla işleri olmaz sözde gördüklerimiz şehitler mübarekler derlerCinler onlarla öyle oynar öyle kandırırki çoğu zaman hakikaten şehit zannettikleri kişilerin mezarlarını bulduklarını isimlerini söylerler çoğu çarpılma ve yalandır çocukluktan beri böyleyiz derler hemen hemen hepsi çarpılmıştır aslındaher ölüyü gördüklerini onlarla konuştuklarınıda söylerler

4Ünlüleri tanıdıklarını söylerler bin tane yalan atarlarüstelik bu cemaaatin içine lafta onlarıda dahil edip imana getirirler hatta

5Hacca gittiklerini söylerler ve hakikaten içlerinde gidenler vardırhafız olduklarınıda söylerler nerdeyse tamamen yalandır ezberlerinde olan en önemli şey esmalardır yani Allahın isimleri çünkü bu isimleri kullanarak büyü yaparlar

6Bunların çoğunlukla yanlarından ayırmadıkları ne olduğu çoğu zaman belli olmayan kitapları vardırhatta göz ucuyla baksanız hemen size bu kitabı almaya kim çalıştıysa çarpıldı öldü vesaire gibi şeyler söylerler

7Namaz kıldıklarını göremezsiniz içeri girer iki dakka çıkarlar görsenizde inanmayın

8bulundukları mekan temiz ve gösterişli gib görünebilir sakın aldanmayın günlük hayatlarında son derece pistirlergerçekten feraseti olan bir müslüman onlara baktığı zaman etinden tiksinir

9Ne taşı olduğunu baktığınızda pek bilemediğiniz yüzükler ve takılar takarlarbunların sebepleri vardır

10Bu işi yaptıkları yerde insanlar balık istifi gibi dizilir önemsenmez boş yere saatlerce bekletilir

11Bulundukları yerde ayet dua gibi şeylerin asılı olduğunu görürsünüz bunlar dikkatli bakıldığında çoğu zaman tılsım ve karmaşık şekiller içerirhatta peygamber efendimizin ayakkabısının resminide çok asan var güya bu büyühaneye bereket getiriyomuş

12Size içeri girdiğiniz zaman anne isminizi sorarlar işte o an tüm ipler onların eline geçmiştir

13Kocalarını şikayet eden kadınlar gelir bu büyücü onlardan eşlerinin iç çamaşırını ister üzerine ayetler yazar yarım yamalak ve o adamların erkeliğini bağlar 40 gün kadar

14Kocası aldatan kadınlara muska yazar ve iç çamaşırında bir ay kadar süre tutmasını ister 1

5Bunların çoğuda bio enerji yaptığını söyler hatta duvarda asılı diplomalarını görürsünüz hepsi sahtedir sakın aldanmayınÇoğu para karşılığında alınmıştır

16bio enerji deyip sizi seansa alacaklarını söyler yatırırlar ve üstünüze anlamadığınız hareketleri yapar bişiler okurlar yaptıkları bioenerji değildir cinlerini salarlar ve bunlar vücüdunuzda gezer

17Sonra size iple düğüm atarlar ve belli bir güne kadar onu çözmeden taşımanızı isterler hatta çözerseniz kazara çarpılırsın derler sözde cinlerle işleri yok ya

18Bazılarının kalemleri özeldir mürekkebi bordo olur içlerinde safran vardır normal mürekkeple yapılan büyü bunun kadar etkili olmaz çünkü ve size bakım yaparken ileride olacak işlerinizi sorduğunuzda ki gaybı ALLAH bilir bu küfre giriyor onlar bu kalemle sürekli bişiler çizerler

19Siz herhangi bir rahatsızlığınız olduğu zaman size yine bu kalemle ayet yazar ve banyo kuet neyse su doldurup bu kağıdı içine atmanızı mürekkep dağılınca çıplak olarak içine oturmanızı söylerler Allahın ayetlerine hemde

20Diyelimki iyi oldunuz aman bu kişi size iyi geldi biraz da safsınız maddi durumunuzda yerindeyse yandınız çünkü bir anda yine rahatsızlanmaya başlarsınız çünkü bunu o yapar tekrar gitmeniz için hatta sizde olağanüstü haller olduğunu söylerBu böyle siz işe uyanana kadar devam eder bağımlı kalırsınız

22Gittiğnizde insanların ellerinde sürekli ona vermek için getirdiği hediyeleri görürsünüz ama o öyle bir oyun düzenlemiştirki parası olmayanlara yardım ettiğine inandırır sizleri

23Size birşey yapamayacağı durumlarda ki onlar şunlar kanser hastaları ellerinde röntgnleriyle bile gelir o bu röntgenlere bile bakar anlıyomuş gibi derhal sizi kendi anlaşmalı olduğu doktora yönlendirir bakın hafife almayın bunlar tam örgütlü çalışır milletvekillerine kadar

24Müşterilerinin arkasından iyi veya kötü sürekli konuşur genelde bu kötü olur tabii

25Sürekli problem yaşar bir günde onbinlira kırar ama hiçbir zaman o çöplüğünden kurtulamaz parası hiç ona kalmaz çok büyük problemler yaşar özellikle ailesiyle ve bunların başına gelme sebebi olarak Allahın mübarek kulu olduğunu bunun imtihan olduğunu vurgular hatta dahada ileri giderek rüyasında peygamber efendimizi SAV gördüğünü anlatır

26Bazıları vardırki yanlarında doktor bile çalıştırır gördüğünü zaman diğer odayı muayhane zannedersiniz

27İçerde ferace etek giyer dışarıda mendil kadar başörtü daracık kot montvari şeyler ve bununla övünür modern müslümanım der

28Bunlar cıvada kullanır bazı muskalarda

29En önemlisi bunlar size muska hazırlar ve bunu ikindiden önce git felan tanıdığının isminde bir mezara göm bulamazsan kişi erkekse Adem kadınsa Havva isminde mezara göm derler çok etkili bir büyüdür tamamen büyüdür bu kaç mezar doludr öyle inanın bilemiyorum bu büyünün bozulması için muhakkak bu gömüler bulunup gereğince yok edilmelidir

30 En sevdikleri müşterileri karı koca arası açılmış olanladır bunlarla aylarca hatta yıllarca kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar işlerine gelirse ayırırlarda ve bu kişilerden bayan olanları zorla kötü şeylere mecbur eder ellerine alıp yanlarında çalıştırırlar kullanırlar her türlü pis işleri için yoladan çıkarırlar

31Bir kişi gelip karımla yada kocamla aram bozuk şu kişide galiba benden hoşlanıyo hocam ne yapsam derse hemen derki sevgi bu bunda kötülük yok der onun sallantıda olan yuvasını alt üst edene kadar uğraşır

Önemli NotBakarsınız bazılarınında arası düzelmiş dua bile ederler aldanmayın onlar bu kişileri kendi özel amaçları düşündükleri şeyler için seçerler

32İnsanlara zerre kadar değer vermezler merhamet duymazlar korkunç dercede yalancıdırlar sırf müşterilerinin inancını acımasını kazanmak için hiç başlarına gelmeyen hastalıklar uydururlar şunu olduk bunu olduk diyehatta bazen öyle abartırlarki çocuklarının kanser olduğunu bile söylerler bu işler için çocuklarını ve ailelerini kullanmaktan çekinmezler sorsanız hepsi büyük hastalık dertler geçirmişlerdir

33Size havascı olduklarını yada hüddam yaptıklarını söylerler hatta yaralandıklarını anlatırlar ama başardıklarını söylerlereğer bu konuda bilgi sahibiyseniz biraz atarlarda atarlar

34Bunların nerdeyse hepsinin başlarında zorda kalınca yada pis işleri için gittikleri başları büyük cinci hocaları vardıronlarla her zaman işbirliği halindedirler ama bunu gelen müşteriler asla bilemez bayağı yakın olmanız lazım bilmek içinparalı birini gördülermi o başındaki kişiyle musallat olurlar o kişiye sende şu var derler bu var derler annen baban kardeşin sana Ölüm büyüsü yapmış derler bi kafaya aldılarmı tamm kurtulmak çok zordur

35Büyük tehlikedesin derler sana yardımcı koruma vercez diye evine bir sürü ifrit musallat yollarlar işte bu yola tuzağa düşenlerin Allah hakikaten yardımcısı olsun bunların kurtulması pek güç olur

36Geçmişlerini iyice araştırdığınızda kaç kişiyi böyle kullandıkları hatta sende üstün yetenek var diye medyum havascı hoca yapma adı altında neler musallat ettiklerini yuvalarını darmadağan edip erkekleri kadınları nasıl kullandıklarını öğrenseniz illumunati örgütüyle eşdeğer tutardınız zaten pekte bir farkları yok

37Size çok düşmanlarının onları çekemeyenlerin olduğunu söylerler ve dikkatli takip ederseniz çoğu zaman hastahanelerdedirler yani haberiniz olucak kadar içli dışlıysanız artık umarım olmazsınız nedeni ise sürekli çarpılırlar mide bulantısı baygın düşme ağrı gibi vesaire şeyler serum yer gelirler onların söylediklerine göre onları istemeyenler zarar veriyordur inanmayın yaptıkları yüzünden sürekli çarplırlar çoğu zaman onlara geri döner

38Çoğu cuma günü çalışmaz çalışamaz mübarek gündür pek bişi yapamazlar

39Bazıları vardırki bunlarda karı koca arası yapmaya adamış görünürler kendilerini ama inanın sizde paranın mevkinin veya kullanabilecekleri birşeyin kokusunu almışlarsa ailenizi direk bozmasalar bile türlü rahatsızlar yaşamaya başlarsınız ev içinde işyerinde bu onlara başvurup mahkum olmanız içindirmenfaat için yani

40çoğu pamuk yaınlarının kitabını kullanır eski basılmış olanları gördümiçinde haşa Allahın isimleri esmaları kullanarak meleklerden haber almak için uydurulan tılsımlarla doludurşimdi bu keenu reevs in oynadığı costantine filmine döndürdü işi diyeceksiniz belki evet böyle bir şey mümkün olabilirmi Allahüteala isimlerinin bu şekilde kullanılmasına izin verirmi tüm evreni koruyan rabbim kendi isimlerinimi muhafaza edemeyecek haşayalnız bunların esmalarla yaptıkları büyünün tesir etmesi sebebi şeytanla bulundukları işbirliği sebebiyledir asla bu tılsımları kullanarak melek yada gelecekten haber veremezler tek gelen şey kafir cindir

41Eğer sizde kullanabilecekleri bir şey gördülerse evinize gelmek isterler hemen samimiyet kurarlar ama direk söylemezlerevinize sakın almayın siz anlamadan domuz yağı kağıt binbir tane şey yaparlar gözünüzün içine bakıp ve sizden isterler malzemeleri çünkü onların kuralı budur şunu alabilirmiyim demeden yapamazlar siz nerden bileceksniz tabbi alın dersiniz Bu tür kişiler yada emin olmadığınız hocavari kişileri evinize asla almayınız Bunların hepsi şu anda faaaliyette olan Allah düşmanlarıdır ve zamane cadıları dememin sebebi budur bunlar bu şekilde sahtekarlık yaparlar dini kullanarak ve üstelik bir kısmı yahudilerin büyü ilmi olan kabalayı öğrenip tatbik ederler o kadar küfürdedirler anlayacağınızBen talihsiz bir olay yaşadım ama her şerde bir hayır vardırAllahüteala bana yardım etti ve kurtuldumyaşadıklarım inanın en az iki serilik roman olurbunları küçümsemeyin sakın ama Allaha tam inanaçla sığının ve lütfen Allaha peygambere inanıyorsanız gitmeyinizmusallat veya ekseriyetli ağır durumlarda yolunu şaşırmamış güvenilir birini bulmaya çalışınızzorda kaldım Allah böyle bir şahıs çıkardı karşıma ettiğim dualar sayesindekolay kolay tanımadığınız kişilerden veya şüphelendiklernizden asla birşeyşer yiyip içmeyinizen çok etki eden yoldurgeleceği sadece Allah bilir bunun aksi davranırsanız Allaha şirk koşmuş olursunuz Ben bu şeytandan daha çok azmış mahluklardan Allaha olan inancım teslimiyetim sayesinde kurtuldum esmaları okudum ama sadece korunmak için kahrolmaları için adet saat seçmeden ve öyle harikulade mucizeler yaşadımki inanamazsınızOnların yolladıklarından sadece Allahutelanın ismini yardım için okurken yaktım bilmeden Ezan saati okunurken ellerimi açtım yakardım böylece Rabbim kurtardı bol bol tövbe ettim zaten rabbim kalbimi biliyor bunları yaşamadan önce hayal bile demezdim büyü nasıl büyücü nedir nasıl olur ben öyle insanlar gördümki üniversiteye giden kaprisli genç kızlar sevdiğinin onu terketmesine dayanamayan işadamlarının eşleri bunlar işte sevdiğim çocuk benden ayrıldı bana geri dönsün diye zırlayanlar hatta yanımda tamm demişti bende dedimki nasıl böyle birşeyi yaparsınbu irade dışı oda yok ben ona öyle söyledim ama öyle yapmayacağım dedi bir ay sonra kız gülerek geldi nişanlanıyorlarmış yalan yalan yalan hemde ustalaşmışlar yazık bu şekilde bir evlilik ne kadar sürer sürsede ne hayır gelir kimbilir kaç kızın erkeğin geleceği haberleri olmadan böylece yıkılıyor bu nasıl bir düzen ve inanç şekli hadi inacıda bırakın inançsız olduklarını iddia edenler bile burda ellerindede o kişilerin resimleriher kesimden insan çocuklarımıza Allah korkusunu aşılamalı doğruyu yanlışı öğretmeliyiz bu nasıl bir nesilki üniversiyete gidiyor kültürlü bilgili akıllı çağdaş takılıyorlar ya birde üstünede büyücüye gidip sevdiğim çocuk bana geri dönsün ne lazımsa yap diyor hastalıklı bir sevgi hastalıklı sapkın bir nesil Allah çoluk çocuğumuzu korusun birde öbür tarafı var olayın ALLAH'ın adıyla diniyle kandırmak Saf bir insanı amacı kötü olmayaan birini bak ben kötülük yapcam şeytana tapıyorum gel kötülük yapıyorum diye kandırabilirmisiniz tabbiki kocaman bir hayır insanları kötülükle kandıramazsınız iyilikle kandırabilirsiniz olay buduren önemlisi islami itikadımızın inanç şeklimizin düzgün olması temelin sağlam olması eğer böyle olursa bu hatalara düşmeyizbüyünün islamdaki yerine bakın Büyü yapanda yaptıranda cehennemliktir herşey ellerimizi açıp rabbimizden temiz niyetle kendimiz için hayırlısını dilemek ve ondan istemektirçünkü biz sadece ister dururuz sonrada bak ne oldu şanssızım ben der isyan ederiz aslında rabbimiz bizim için bizden daha iyi bilir hakkımızda hayırlı olanı Allah bizi inananları her türlü şer ve kötülükten muhafaza eylesin imanla yaşayıp imanla ölmeyi nasip eylesin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com