Sorun Var Mı Sizce Normal Miyim? |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sorun Var Mı Sizce Normal Miyim?merhabalar inşallah bu sorumun cevabını alabilirim annesiz babasız babaannenin yanında halalarla büyüyerek sindirilerek ezilerek dayak yiyerek çok zor bir çocukluk gecirdim büyüdüm evlendim hala çekiyorum onlardan her yaptıklarını sineye çektim fakat en son öyle birşey oldu ki tamamını evimden kovup sildim onlar bunu hakedeli çok olmuştu ben ancak yapabildim fakat şimdi onlarla ilgili bir gelişme olduğu zaman mesela aradıklarında yada mesaj attıklarında veya yine ortalığı karıştırdıklarına dair duyum aldığımda önce bütün vucuduma bir titreme yayılıyor ardından üşümeye başlıyorum ve çok afedersiniz tuvalete kapanıyorum büyük abdest yapmaktan wc den çıkamıyorum bu hal titremelerle ve inanılmaz hızlı kalp çarpıntılarımla devam ediyor ne yapmalıyım bunlar normal mi doktora gitmeli miyim yvrularım daha çok küçük 2 kızım var eşim yurtdışında 4 yıldr yalnız kalıyorum yavrularımla 30 yaşındayım ağır bir psikolojik sorun için çok genc değil miyim çaresiz kaldım çocuklarımın bana ihtiyacı var bu anlattığım zamanlarda rengim de atıyor hissediyor yavrularım yanımdan çekiliyorlar kendime gelmem çok uzun sürüyor ben ne yapayım bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim hayırlı günler Birşey daha eklemek istiyorum bu durum sadece bu ailem bile diyemeyeceğim insanlar sorun çıkardığı yada çıkaracaklarını anladığım zaman oluyor yaşantımın geri kalanında hakkımı savunmam gereken hiçbir durumda yaşamıyorum bunu ben sadece bu insanlar söz konusu olduğunda benim için kıyamet kopuyor |
Sorun Var Mı Sizce Normal Miyim? |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sorun Var Mı Sizce Normal Miyim?ESİLA06 Nickli Üyeden Alıntı merhabalar inşallah bu sorumun cevabını alabilirim annesiz babasız babaannenin yanında halalarla büyüyerek sindirilerek ezilerek dayak yiyerek çok zor bir çocukluk gecirdim büyüdüm evlendim hala çekiyorum onlardan her yaptıklarını sineye çektim fakat en son öyle birşey oldu ki tamamını evimden kovup sildim onlar bunu hakedeli çok olmuştu ben ancak yapabildim fakat şimdi onlarla ilgili bir gelişme olduğu zaman mesela aradıklarında yada mesaj attıklarında veya yine ortalığı karıştırdıklarına dair duyum aldığımda önce bütün vucuduma bir titreme yayılıyor ardından üşümeye başlıyorum ve çok afedersiniz tuvalete kapanıyorum büyük abdest yapmaktan wc den çıkamıyorum bu hal titremelerle ve inanılmaz hızlı kalp çarpıntılarımla devam ediyor ne yapmalıyım bunlar normal mi doktora gitmeli miyim yvrularım daha çok küçük 2 kızım var eşim yurtdışında 4 yıldr yalnız kalıyorum yavrularımla 30 yaşındayım ağır bir psikolojik sorun için çok genc değil miyim çaresiz kaldım çocuklarımın bana ihtiyacı var bu anlattığım zamanlarda rengim de atıyor hissediyor yavrularım yanımdan çekiliyorlar kendime gelmem çok uzun sürüyor ben ne yapayım bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim hayırlı günler biliyorum,bu kadar acı çektikten sonra söylediklerim belki komik gelicek ama yapmanız gereken şey AFFETMEKçünkü affettiğinizde,affedilen nesne ile sizin ruhsal bağınız kesilir ve inanın cok büyük bir rahatlama hissedersinizgeçmişte ne olduysa olduveya bugün hala ne oluyorsa oluyorbakın dikkat edin insan ,hayatı boyunca hep korkularını çekr ve bunlarla yüzleşmek zorunda kalırama kötü şeyleri affedip onları tabiri caizse kilitli sandığa kaldırdığınızda bir daha onlardan korkmayacak ve dolayısıyla yüzleşmek zorunda kalmayacaksınızayrıca affetmeyi öğrenme sürecinde telefonlarınızı değiştirin tüm ilişkilerinizi de kesinböylece sizi üzmelerini engellemiş olursunuz bir nebze de olsa konunun uzmanı dğilim ama fiziksel olarak vücudunuzun gösterdiği tüm tepkiler sizin de bildiğiniz gibi tamamen psikolojikkendinizi rahatlatmak,bilinçaltınızı temizlemek ve AFFETMEK yapmanız gerekenlerbunun için isterseniz netten yüzlerce makale bulabilirsinizaffetme çalışması yazın elbette sihirli bir değnek değmişçesine hemen herşeyin yerli yerline oturmasını beklemeyin ancak 21 günlük bir affetme çalışmasıyla ve bunun dışında olumlamalarla hayatta korktuğunuz herşeyden uzaklaşmak ve bir daha bunları yaşamamanız mümkün sevgi ve ışıkla |
|