Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adlar, melekler, zaman

Melekler Ne Zaman Ağlar?

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Melekler Ne Zaman Ağlar?

(…)Melekler ne zaman aglarlar bilmek ister misiniz?
Size meleklerin ne zaman agladiklarini soyleyecegim – onlarin hayatinizin bir parcasi olduklarini fark etmediginiz zaman! Oh, bunun ezoterik bir bilgi oldugunu biliyorum Onlarin orada oldugunu kanitlayamadiginizi biliyorum, ancak sevgiyi de kanitlayamiyorsunuz O da rehberler ve melekler gibi gorunmez Bu dunyaya etrafinizda bircok melek ile gelirsiniz Oradan oraya yurur ve buyursunuz, is ve es bulursunuz, ve deneyimleriniz olur Bazrilari meleklerin hep orada oldugunu asla anlamaz Bazen zorluk ve aci cekersiniz Ve bu oldugunda, onlar hazirdir ellerinizi tutup size huzur ve sevgi vermek icin hazirdirlar Ancak asla aydinlanma kapisini acmazsaniz, bunun nasil olacagini dahi bilmezsiniz Iste bir melek o zaman aglar onlar sizin bir parcaniz iken, size yardim etme iznine sahip degillerdir, ve siz yalniz oldugunuzu sanirsiniz Baslamaya neredeyse haziriz Aydinlanma nedir biliyor musunuz? Insanin oyle dengelenmis bir halidir ki herkes icin sefkat duyar… herkese Onlarin gozunde size dair hicbir yargi yoktur Digerleri onlarla olmayi severler! Bu aydinlanmadir Goruyorsunuz, onlar gerceklerini buldular, ve kalplerine uygun olani buldular Tanrinin sevgisinden korkmuyorlar Aksine onu isiyorlar Bazilari soyle diyor, “Peki, benim icin biraz fazla yumusak, fazla nazikce” Ve ben de diyorum ki, kim oldugunuzu unuttunuz Oh, nazik varlik, oh, degerli varlik, bu senin icin Bu herkes icin Tanrinin sevgisinden korkmayin Yarina kadar… Ve oyledir

Kryon

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com