Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alacagım, edermisiniz, kitap, yardım

Kitap Alacagım Yardım Edermisiniz?

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

bırazdan kıtap almaya gıdıcemama once bısey sorucamtefsır fıkıh kelam nedırbunlara daır kıtaplar hangılerısızce ne alayımömer nasuhı bılmen ıslam ılmıhalı okuyan varmı ıyı bı kıtapmıkuranın mealınden bısey anlamıyorumacıklayıcı bı kıtap onerırmsın,bıde peygamberlerın hayatıyla ılgılı kıtap ısımı verebılecek olan varmı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-15-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İlmihal : Ömer Nasuhi Bilmen
Tefsir : Elmalılı Hamdi Yazır, Sefvatüt Tefasir
Akaid: İslam İnancının Temelleri Akaid, Ömer Nesefi,

Peygamberlerin hayatı ile çeşitli kaynaklara bakabilirsiniz ama bu iç ilim için acizane bunları öneririm vesselam

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-15-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Allah razı olsun kardesım

--- Sonraki mesaj ---

yalnız bırsey sorucam akaıd nedırbırde fıkıh ve kelam nedır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-15-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Ömer nasuhi Bilmen sağlam kaynak
Elmalı Hamdi Yazır ve Ahmed Davutoğlu
Genel tum Peygamberleri veremiycem ama, Ahmet Lütfi Kazancını Asrı Saadet serisi 6 cilt muhteşem mutlaka okunmalı
Peygamberler tarihi ile bir çok yayın evinin kitabı var ama çok katmalar oluyormutlaka güvenilir yayın evlerının kitaplarını alın

Fıkıh konusunu dkKemal Yıldız ibadet ve hayat kitabında açıkça anlatmıştırondan faydalanabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com