Kitap Alacagım Yardım Edermisiniz? |
07-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kitap Alacagım Yardım Edermisiniz?bırazdan kıtap almaya gıdıcemama once bısey sorucamtefsır fıkıh kelam nedırbunlara daır kıtaplar hangılerısızce ne alayımömer nasuhı bılmen ıslam ılmıhalı okuyan varmı ıyı bı kıtapmıkuranın mealınden bısey anlamıyorumacıklayıcı bı kıtap onerırmsın,bıde peygamberlerın hayatıyla ılgılı kıtap ısımı verebılecek olan varmı |
07-15-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kitap Alacagım Yardım Edermisiniz?İlmihal : Ömer Nasuhi Bilmen Tefsir : Elmalılı Hamdi Yazır, Sefvatüt Tefasir Akaid: İslam İnancının Temelleri Akaid, Ömer Nesefi, Peygamberlerin hayatı ile çeşitli kaynaklara bakabilirsiniz ama bu iç ilim için acizane bunları öneririm vesselam |
07-15-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kitap Alacagım Yardım Edermisiniz?Allah razı olsun kardesım --- Sonraki mesaj --- yalnız bırsey sorucam akaıd nedırbırde fıkıh ve kelam nedır |
07-15-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kitap Alacagım Yardım Edermisiniz?Ömer nasuhi Bilmen sağlam kaynak Elmalı Hamdi Yazır ve Ahmed Davutoğlu Genel tum Peygamberleri veremiycem ama, Ahmet Lütfi Kazancını Asrı Saadet serisi 6 cilt muhteşem mutlaka okunmalı Peygamberler tarihi ile bir çok yayın evinin kitabı var ama çok katmalar oluyormutlaka güvenilir yayın evlerının kitaplarını alın Fıkıh konusunu dkKemal Yıldız ibadet ve hayat kitabında açıkça anlatmıştırondan faydalanabilirsiniz |
|