Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadın, olunur

Kadın Gibi Kadın Nasıl Olunur

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadın Gibi Kadın - Kadın Nasıl olmalı - Gerçek Bir kadın Nasıl Olmalı

'Kadın Gibi Kadın'' Nasıl Olunur

“Kadın gibi fingirdeme!” “Kadın gibi kırıtma!” “Kadın gibi gülme!” “Kadın aklı!” Bunlar artık tarih olmuş cümleler İyi bakın, doğru düşünün Etrafta bir tane bile hakikaten fingirdeyen, oynaklık yapan, şen şakrak kahkahalar atan, kafasını kullanan kadın var mı? Yok!

Ya küçük kızlar gibi saç burup çocuk gibi davranıyorlar, ya hanım hanımcık kadın rolüyle kendilerini var etmeye çalışıyorlar Bir başka tür de, memelerini iyice şişirtip, ardından da üzerlerine estetik cerrah reklamı almış gibi sergileyerek, “seksi” ve “dayanılmaz” olduklarını zannediyor
Silikonlu göğüsler erkekleri tahrik ediyorsa, bu olsa olsa “mutant sempatisi”dir

Ama “Lolita düşkünlüğü”, “bakire sendromu” ve “mutant sempatisi”nin objelerini bir araya topladığınız vakit bile bir “kadın” etmez!
Kadın dediğin, hem endamıyla, hem de aklıyla ele avuca gelmeyen, erkeği sürüm sürüm süründüren bir şeydir!
Öyle “Bana ne, bana ne, beni de al, beni de al…” diye, şarkılı türkülü, erkeğin önünde kuyruklara girmez mesela Bu kuyruklarda erken gelen öne geçmiyor ne de olsa
En çok “kadınlık meziyeti”ni kendinde barındıran, tek başına, bütün endamıyla tarihe heykel oluyor En iyisinden, gelecek vaat eden bir erkeği alıp, adam ediyor Onu krallığın oynak taburesine, başında teneke tacıyla oturtuyor
Değmeyin bir daha keyfine…

☼☼☼☼☼☼☼

Test:

Gerçek bir “kadın” mısınız?
Sizin için minik bir test hazırladım Aşağıdaki sorulara “evet” ya da “hayır” cevabı vererek kadın olmanın tadını çıkaranlardan mı, yoksa “Ay, kadın olmak çok zor” diye yakınanlardan mı olduğunuzu öğrenebilirsiniz:

1- Kaprisli misiniz?
2- Naz yapmayı biliyor musunuz?
3- Kıskanç olmakla övünüyor musunuz?
4- Rahatça ağlayabildiğiniz için mutlu musunuz?
5- Süslü iç çamaşırlarını, renkli giysileri seviyor musunuz?
6- Şefkatli, duygulu, kırılgan görünebiliyor musunuz?
7- Gururlu musunuz?
Yukarıdaki sorulardan bir tekine bile “hayır” dediyseniz, inanın kendinize yazık ediyorsunuz İnsan kadın olup da kadınlığının tadını çıkarmıyorsa aklı karışmış demektir!

☼☼☼☼☼☼☼

“Kadınlık” dersi:

1- Konuşma: Cümleler tane tane olmalıdır Sakin, gerekli kelimelere vurgu yapmayı ihmal etmeden, içten gelen, ikna edici, kendine güvenen bir ses tonuyla konuşun Kendine özgü hoş bir kahkahayı da unutmamak lazım elbette…

2- Hal ve hareketler: Bir kadın öncelikle kendisi için bakımlı olmalıdır Saçı başı düzgün, giysileri temiz, ayakkabıları her zaman pırıl pırıl…

Haline gelince: Şefkatli, içten, duygulu, dengesiz, arzulu, şirret, melek…
Yani kadın dediğin, duygularına engel olmamalı, o anda içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalıdır
Kıskanç olmayan, ağlamayan, kavga etmeyen kadın olur mu hiç? Zaten çekici olan da kadının hesaplanamaz ruh hali değil midir?

Bütün bunlar bir yana, bir kadın kendi değerinin farkında olmalıdır Değerini ölçmeyi asla başkasına bırakmamalıdır Tek olmalıdır Başkalarının görünüşü, konuşması, hal ve hareketlerinden kendine yama yapmamalıdır Ne o öyle seri üretim gibi!

3- Şaşırtma: Bunlar yetmez Kadın dediğin bir çok konuda bilgi sahibi olmalıdır Merakına ve öğrenme isteğine engel olmamalıdır Bilgi her zaman elinizi güçlendirir Sadece kendi ilgi alanınıza dair bilgiler de değil bunlar, ekonomi, politika ve daha bilumum aktüel konuya kadınsı karmaşık zekayı ekleyin, bakın nasıl hoş bir karışım doğuyor

Gizli tedavi: Bir kadın asla bilgisinin sınırlarını açık etmemelidir Bırakın sizi “Hiçbir şeyden anlamaz!” zannetsinler…
(İlhan Uçkan)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com