Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ibret

.: İbret Al.... :.

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

.: İbret Al.... :.

29 Aralık 1962 o günü hiç unutmadımBen zamanında çok günahlar iºledim ve bu günahların bedelini ruhsal anlamda çok büyük ödedimİçimde sanki iki ruh vardı biri iman dolu bir diğeri ise tam tersiBir gün rüyamda mezarlıkta dolaºtığımı gördüm ve aniden mezarlıktaki ölüler yerlerinden kalkıp bana "ibret alibret al" diye bağırıp üzerime koºuyorlardıtam bu arada kısa bir süre önce vefat eden yakın komºumuz muhtalip amca kolumu tutarak oğlum buradan ibret al ve yaºadığın imtahan dünyasında günahlara batma heves ve nefis için yanma diye uyarmaya baºladıKorkuyla uyandımSabah olunca rüyamı köyümüzün hocasına anlattımoda oğlum; aldığın dualar senin yanlıºa düºmeni engellemek için sana hakikatı ihsan etmiº dedio günden sonra camilere gidip tövbeler ettimözellikle Zinaya binlerce kez tövbeler ettimaradan iki hafta geçti nevsime dayanamıyıp zinaya devam ettimtövbelerimi unutmuº günaha yeniden baºlamıºtımYine böyle bi gün yatmaya odama çıktımKısa bir süre sonra titreyerek gözümü açtığımda ben beyaz taºlı dar bir banyoda kafamdan aºağı su döküldüğünü hissettimKafamı arkaya döndüğümde çırıl çıplak üzeri kanlı suratı benbeyaz birinin beni yıkadığını ve bana ben seni yıkıyorum sende beni yıkayacaksın dediKelimeler ağızımdan istem dıºı çıkıyorduNeden beni yıkıyorsun dedimcünüpsün haramsın dedipeki ben seni nasıl yıkıcam? dedimMezarımı suluyarak dediMezarını nasıl bulucamgülerek köy mezarlığına ºahadet ederek abdestli gelBesmeleden sonra gözünü kapat ve kırk kere tövbe et sonra önündeki çeºmeyi aç akan su seni benim mezarıma getirecekdediSonra tekraren bu benim cezam ben toprağa pis girdim ve sende yakında pis giriceksinve benim gibi cezanı çekip fanilerden medet ve kurtuluº umucaksın Sonra o bembeyaz oda karardıkısa süre sonra kendimi aniden yatağımda ıslak ve çıplak buldumolaydan sonra ruh ve sinir hastanesine kaldırıldım 3 sene tedaviden sonra o mezarı buldum aynen aklımdan hiç çıkmayan dün gibi hatırladığım sözleri uyguladımMezarı buldum toprağa nekadar su döktüysem toprak bir türlü suyu emmiyordu ısrarla besmele çekerek suyu döktümSonra hava kararmaya baºladı su taºımaya devam ediyordum Akºam ezanı okunuyordu birde baktımki tüm suyu toprak emmiºVe mezar taºında arapça oh serinledim beHay allah razı olsun senden kardeºSana zahmet olucak ama ºu yandada benim hanım yatıyo onada bi su tutuverde serinlesinDediDediklerini aynen uyguladımBu sefer hanımının mezar taºı değiºti ve arapça aynen evladım bidaki sefere suyu ısıt emi romatizmalarım çok azıyor yazdıbende olayın suyunu fazla çıkarmamak için sulamayı kestim))))
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com