Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kıldım, mezarda, namaz

Mezarda Namaz Bile Kıldım

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mezarda Namaz Bile Kıldım

Diri diri gömülen genç başından geçenleri anlattı

Mezarda 5 saate yakın kaldığını belirten lise son sınıf ögrencisi "Çok dua ettim, olağanüstü şeyler yaşadım" dedi

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Servisi'nde tedavisi süren Osman Arslan, korku içinde geçen saatleri DHA'ya anlattı Evlerinin bulunduğu Belsin semtinde İV ve 3 arkadaşının sigaralarını yakmak için kendisinden ateş istemeleriyle başlayan ve Kuşçu Mahallesi'nde mezara ve oradan da hastaneye kadar uzanan süreci dile getiren Osman Arslan başından geçenleri şöyle anlattı:

"Eve gidiyordum, köşe başında ateşin varmı diye durdular Aldığım yumruklarla ne olduğunu anlamadan bir otomobile bindirdiler Otomobilde bana 10-15 yumruk attılar Daha önce bunlar 6-7 kişiyi kaçırdıklarını söylediler Sonra Yeşilmahallede bir eve götürdüler Evde sigara içtiler, bana da ikram ettiler İz bırakmamak için elmlerine poşet takıp,bir ekmek bıçağını boğazıma sokmaya çalıştılar Can havliyle bıçağı tutunca ellerim kesildi Oradan çıkarak Kuşçu Mahallesi'ne götürdüler Yolda giderken 2 kez otomobili durdurdular Bu olayda kız konusu maşadır Tutuklanan İsmail kendisiyle daha önce kavga ettiğimizde ben ona karşılık vermediğimi hatırlatıp keşke bana vurmasaydın diye bağırıyordu Anlaşılan İsmail kendisiyle yumruklaşmamızı içine sindirememişti Çete bunlar İsmail'i mahallede topu topu 6 kez gördüm Aracı parmakları olmayan biri sürüyordu"

Kapatıldığı mezarda sürekli dua ettiğini ve elleri kesik olduğu için taşları ayaklarıyla iterek oynattığını dile getiren talihsiz lise ögrencisi Osman Aslan "Mezarda olağanüstü şeyler yaşadım, öldüm sandım, bayıldım Mezardan ayışığını görebiliyordum Gözlerimin kör olmaması için dua ettim Allaha hiç etmediğim kadar dua ettim Mezarda namaz bile kıldım Mezardayken ufak bir deprem oldu Taş oynadı Ellerimi hissetmiyorum ayaklarımla taşın açık arasından çıkmayı denedim Mezardan çabalarımla kurtuldum Daha sonra oraya yakın bir bağevinden telefonla dedemi aradılar Gelip beni aldılar ve hastaneye kaldırdılar Bir an önce iyileşmeyi bekliyorum" diye konuştu(Vatan)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com