Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağlancam, internete, kablosuz, nasil

Kablosuz İnternet'e Nasil Bağlancam?*?*?

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Slm arkadaşlar
ben yeni bir laptop aldım (ACER EXTENSE 5620) Bu laptopta kalosuz ağ paylaşımı fln var Bilgsyrı açtıımda görev çubugunun sagında işareti falan var Oradan bazen ağ filan bulundu dio açıom ve örnk bir nick filan gelio bağlan diyorum şifre yazmamı ve alta tekrar şifre yazmamı istio kafadfan bişiler atıom soan baglanıyor dio bekliyorum sonda olmuyor baglanamıyorum bana kablosuz modemlere baglanmayı baştan anlatırmısınız Veya şifre gerekirse şifre nasıl kırılır hepsini baştan anlatırsanız sevinirim şimdiden tşkrler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

tam yerine açmışsın garip olaylar bölümünde internet bağlantısı kuramıyorum bilişim bölümüne aç bu tarz konuları yeri değil
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşım büyük bir ihtimalle yanlış şifreden bnde wireless kullanıyorum ama daha 1 kere sorun yaşadım onuda 2 dk da çözdm
wireless şifreleri ole kafadan sallama ile olmaz
konunun yeri değil konu taşınsın lütfen
şifreleri nasıl bulabilirim diyorsan wireless key wiew adlı programı indir programı çalıştır md5 leri vericek sonra http://wwwgdatacom dan md5 i çöz iyi forumlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com