Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
inanması, olay, zor

İnanması Zor Bir Olay

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnanması Zor Bir Olay

İnanması zor bir olay (olay yeri japonya)

Arkadaşlar gercekten yaşanmış bir olayİnsan bunları düşündükce kafayı yiyecek gibi oluyorBu olay bir bayanın başından geciyor ve bu olayı daha önce internette yayınlanmıştırbana arkadaşımdan mail olarak geldi ben de herkesin bilmesi gerekir diye buraya ekledim

KADININ ANLATIMI !
Birkac yil önce Temmuz ayinda Japonya'ya gittim
Benim icin hazirlanan programa, 1890 yilinda Ertugrul faciasının Firkateyni yasandıgı ve 587 Osmanli askerinin sehit oldugu Kusimoto sehrini ziyaretde
dahil edilmisti Japonya'da yasayan gazeteci bir arkadasim Kusimoto'ya ne zaman bir Turk gitse (yilin hangi mevsimi ya da hangi ayi olursa olsun)
yagmur yagdigini söyledi Ona göre bu yagmur, orada yatan askerlerin
bir Turk gördugu icin aglamasindan kaynaklaniyordu Buna bizzat kendisi de sahit olmusBu olayin tek istisnasi, dönemin Deniz Kuvvetleri Komutani Guven Erkaya'nin ziyareti sirasinda yasanmisBunun nedenini de, "Asker komutaninin önunde aglamaz"diye aciklamisti Acikcasi anlattiklarina gulup gecmistim Ta ki asiri sicak ve gunesli bir gunde,sehitler icin dikilen anita cicek birakirken aniden
bastiran yagmurun altinda sırılsıklam olana kadarDusundukce hala tuylerim diken diken oluyor ve gözlerim doluyor

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com