İnanması Zor Bir Olay |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İnanması Zor Bir Olayİnanması zor bir olay (olay yeri japonya) Arkadaşlar gercekten yaşanmış bir olayİnsan bunları düşündükce kafayı yiyecek gibi oluyorBu olay bir bayanın başından geciyor ve bu olayı daha önce internette yayınlanmıştırbana arkadaşımdan mail olarak geldi ben de herkesin bilmesi gerekir diye buraya ekledim KADININ ANLATIMI ! Birkac yil önce Temmuz ayinda Japonya'ya gittim Benim icin hazirlanan programa, 1890 yilinda Ertugrul faciasının Firkateyni yasandıgı ve 587 Osmanli askerinin sehit oldugu Kusimoto sehrini ziyaretde dahil edilmisti Japonya'da yasayan gazeteci bir arkadasim Kusimoto'ya ne zaman bir Turk gitse (yilin hangi mevsimi ya da hangi ayi olursa olsun) yagmur yagdigini söyledi Ona göre bu yagmur, orada yatan askerlerin bir Turk gördugu icin aglamasindan kaynaklaniyordu Buna bizzat kendisi de sahit olmusBu olayin tek istisnasi, dönemin Deniz Kuvvetleri Komutani Guven Erkaya'nin ziyareti sirasinda yasanmisBunun nedenini de, "Asker komutaninin önunde aglamaz"diye aciklamisti Acikcasi anlattiklarina gulup gecmistim Ta ki asiri sicak ve gunesli bir gunde,sehitler icin dikilen anita cicek birakirken aniden bastiran yagmurun altinda sırılsıklam olana kadarDusundukce hala tuylerim diken diken oluyor ve gözlerim doluyor alıntıdır |
|