Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadın, sabun, sünger, yiyen

Sünger Ve Sabun Yiyen Kadın !

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sünger Ve Sabun Yiyen Kadın !

İngiliz bir kadının bugüne kadar bin adet sünger ve yüzden fazla sabun yediği bildirildi

The Sun Gazetesi’nde yer alan bir habere göre; Kerry Trebilcock adlı 21 yaşındaki İngiliz bir kadının bugüne kadar bin adet bulaşık süngeri ve yüzden fazla da sabun yediği ifade edildi Pika adlı bir hastalığa sahip olan Kerry Trebilcock durumuyla ilgili olarak; “ Bir gün bulaşıklarımı yıkarken birdenbire acıktığımı hissettim Ardından elime geçen süngerden bir parça koparıp yemeye başladım Onu önce sakız gibi düşünmüştüm ama yeme isteği duyduktan sonra süngeri yedim” dedi “Bazen süngerlerimi bisküvi gibi çayın veya sıcak çikolatanın yanında tüketmeye başladım” diyen Kerry Trebilcock ayrıca “Bunun yanı sıra birçok sabunu yedikten sonra favorim limonlu ve açık yeşil olanlar oldu Vücuduma zarar vermemek için sadece organik olanları yemeye özen gösteriyorum İnsanlar kahvaltıda bal veya reçel tüketiyorlar Benim için de sabun yemek aynı şey” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com