Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tırnaklarım, uzamıyor

Tırnaklarım Uzamıyor !

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tırnaklarım Uzamıyor !

Herbalist Suna Dumankaya sorularınızı cevaplıyor!

Suna Hanım, öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim Benim kirpik diplerimde devamlı kepek oluyor Acaba bunun için ne önerirsiniz?

Size öncelikle bir dermatoloğa görünmenizi öneririm Evde ise şu formülü uygulayabilirsiniz: Bir tatlı kaşığı jojoba yağı, aynı ölçüde buğday yağı, bir çorba kaşığı badem yağı, bir çay kaşığı lanolini karıştırıp, benmari usulü hafif ateşte eritin Bu karışımı bir cam şişede saklayın ve geceleri yatmadan önce kirpik diplerinize az miktarda sürün

36 yaşındayım, sorunum selülit Düzenli yürüyüş yapmaya başladım, deniz tuzunu eritip sürdüm ama faydasını görmedim Önerilerinizi bekliyorum

Vücuttaki suyu atmak için bol bol sebze, meyve, özellikle de enginar, hindiba, fesleğen, lahana, turp ve kuşkonmaz tüketin Bitki çayları için, yürüyüşlere devam edin Haftada bir kese yapın, imkanınız varsa masaj yaptırın Ayrıca bir de formül önereceğim: Bir su bardağı susam yağına yarım su bardağı limon suyu, 30 gram kafur, 10 adet dövülmüş Aspirin, 10 damla öküzgözü esansı, 10 damla biberiye, 5 damla servi ağacı yağı ekleyip karıştırın Bu karışımı masaj yaparak selülitli bölgeye yedirin Bunu her gün uygulayın Evde olduğunuz günlerde de streç filmle sarın ama çok sıkı olmamasına dikkat edin İki saat sonra streç filmi açın

Benim sorunum tırnaklarımın uzamaması ya da uzayınca ortadan ikiye ayrılması Zeytinyağı ve limonla bakım yaptım, bakım kremleri kullandım Ama faydası dokunmadı Bir çözüm önerirseniz sevinirim

Bir tas ılık suya bir çorba kaşığı tuz, birer tatlı kaşığı limon suyu ve sirke, bir çay kaşığı zeytinyağı koyun ve ellerinizi tutabildiğiniz kadar bu suda tutun Her akşam bunu uygulamaya devam edin, tırnaklarınızı güçlendirecektir Ayrıca tırnaklarınızı limonla ve badem yağıyla ovabilirsiniz Bu formülleri ölçülerini artırarak ayaklarınız için de uygulayın

Sorum gözaltlarındaki kırışıklarla ilgili Bu kırışıklıkları gidermek için ne yapmalıyım?

Göz çevresinin kırışmaması için bir elmayı rendeleyip, bununla kompres yapın İkinci önerim ise şu: 200 gram arpa tanesi alın, bir litre suda haşlayın ve süzün Haşlama suyu ile tüm yüzünüze kompres uygulayın Haftada üç kez bunu tekrarlayın

Ben 23 yaşındayım Sorunum ise siyah noktalar En çok da burnumun üzerinde var Bunlardan kurtulmak için ne yapmalıyım?

Siyah noktalar cilt tipinizin yağlıya dönük karma olduğunu gösterir Haftada bir peeling yapmalısınız Birer çorba kaşığı yulaf unu, kil, su ve kremi karıştırıp cildinize sürün, 5 dakika sonra ovarak çıkarın Ayda bir uzmana temizletmeyi de deneyebilirsiniz

Suna Hanım merhaba, benim sorunum saç dökülmesi ile ilgili Biliyorum, şimdiye kadar bu konu hakkında size çok soru soruldu ve bir o kadar da cevap verdiniz Ama bir kere de benim için cevap verirseniz çok sevinirim Saç tipim yağlı, yani gün aşırı yıkamak zorundayım Son 1 aydır da hem yıkarken hem tararken çok dökülüyor Ne yapabilirim?

Saç diplerinizin masaja ihtiyacı olabilir Her gün 3 dakika masaj uygulayın Ayrıca bir de tarif vereceğim: Bir su bardağı suda 4 yaprak defne, birkaç yaprak aynısafa ve biberiyeyi 10 dakika kaynatın Su yarıya indiğinde süzün ve suyuna bir kahve fincanı iyi zeytinyağı, bir çay kaşığı deniz tuzu katın Karışımı saç diplerinize boya sürer gibi sürüp, uçlara doğru tarayın Streç filmle sarıp 3 saat kadar bekletin Bunu haftada bir uygulayın

Sevgiler,

Suna Dumankaya

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com