Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derdim

Bir Derdim Var

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Derdim Var

Bir derdim var

Öylece kalakaldım "sen" ardına bile bakmadan çekip gittin ya, sanki kevseri görüpte ona dokunamayanların ah'ları beni bulmuşcasına kalakaldım öylece

İçinin sızısından feryad figan edenlerin elemlerinden en büyük hisse yine bana düştü, o cam parçasına değen "elin" in sıcaklığına muhtaç olan, hasret duyan ve özlemle tetikte bekleyen yüreğim'e bir katre dokunsaydın keşke, ardına bile bakmadan çekip gitmeden önce

Gidecektin biliyordum, gitme deseydim de gidecektinama keşke gitme diyebilseydim, gideceğini bile bile

Dönüp baksaydın ya giderken bana, belki filmlerde ki gibi koşup sarılmayacaktık birbirimize ama, ta haşre kadar yanıp duracak kalbim, gözümden gönlüme hasıl olan yaşlardan an'lık ta olsa feragat edecektiAh keşke

Sen gittin ya, o yarım kalmış çay bardağına dokundum defaatle, bilmem kaç defadudak izlerinin olduğu, o cam parçasına bilmem kaç defa dokundum, elim titreyerekDudak izinde kendimi gördüm, yüzümde tebessümler türedi, yüzümde tebessümler muştuladı bir dudak izinve yine o ses "ah keşke"

Zaman ne çabuk geçmişti "Canımın Canıyla" beraber iken, oysa ki yanına gelirken saliseler senelere bedeldi geçmiyordu zamanÖmrümün yanında iken zamana her eklenen saniye, içimden bişiler koparıyordu sanki nime nime, acımadankaç ömür verdim, zamanda devrilerekSonunda zamana mağlup oldum, ve yine sonunda zamana "yemin" düşerek

Bedevi çöllerinde kuyu olacak kadar gözyaşım, o dipsiz kuyunun yamaçlarında kıtmirlik yapacak kadar bağlı, ve beni harabeler harabesinin artığı gibi pejmürde ve "lal" yapacak bir derdim var

bir derdim var, bin dermana değişmemdiyecek kadarBiiznillah

Hcn

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com