Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acır, kalp, susarsa

Kalp Susarsa Can Böyle Acır

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalp Susarsa Can Böyle Acır

Ne bir nefes yaralarıma nede bir yudum ilaç lazım , varlığının dolu günleri şimdilerde yokluğunun sancılarıyla kavrulmakta

Sana dair öyle çok birikmişliklerim var ki , ne dokunabildim nede sana uzatabildim ellerimi

Ne senden vazgeçebildim nede seninle olabildim

Gittim tıpkı senin gibiArkama baksaydım eğer , yüzünde senin için yarattığım dünyaya yenilirdi bu kalbimBakamadım , yapamadım sustum ve gittim

Sana geride ne kaldı biliyormusun ? Bir gün değil bin gün çekeceğin acılar
Tıpkı ben gibi , tıpkı benim yanıp kavrulan yüreğim gibi

Gözlerim sevdalı umutlarda sevdiğim bir umuttun içimde onuda aldım elinden

Şimdide ben senin dünyanı elinden alıyorumHesapsızca , acımasızca tıpkı senin bana yaptığın o gün gibiAsla unutmadım kalbime attığın bıçak yaralarını bak yaralarım halen kanıyor dokundukça , kabuk bile bağlamadan hep kanıyorlar çünkü sen en çok canımı acıtandınEn çok içimi sızlatandın

Beni bana bırakmıştın şimdi bende seni sana bırakıyorum ve gidiyorum Acılar kalbimde ,acılar benimle Elbet bir gün geçmez denen sızılar geçer , zaman dedikleri şey yarama ilaç olur , elbet bir gün sensiz bir sabaha uyandığımda içimden çıkmış gitmiş olursun

Ve elbet bir gün vicdanınla baş başa kaldığında o soğuk akşamlarda , o ayaz sabahlarında arayacağın suçlunun SEN olduğunu anladığında ben senden ve herşeyden çoktan gitmiş olurum

Kalbimi eline verdim sen hiç acımadan yaktın şimdi bende seni ateşe veriyorum sevgili

Ne ödeyecek bedelim kaldı nede senin uğruna adayacak bişeyimGit ve kendine senin gibi istediğin bi dünya kur ama lütfen benim yalnızlığıma dokunma
'' Kalbimin sustuğu yerde canımı bundan daha fazla acıtmana izin vermiyorum artık''

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com