Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilmiyorsun, iki, kişilik, yaşıyorum

Ben İki Kişilik Yaşıyorum Sen Bilmiyorsun

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben İki Kişilik Yaşıyorum Sen Bilmiyorsun

Ben iki kişilik yaşıyorum, sen bilmiyorsun

İki kişilik uyuyorum, iki kişilik uyanıyorum İki kişilik hazırlıyorum kahvaltıyı

Gözlerimi kapatıp, ellerimi yüzünde gezdirmek, önce ellerime ezberletmek seni

Seninle seyretmek yıldızları

Seninle aramak düşlerimdeki o uzak, keşfedilmemiş yeri

Pembe mercan kayalıklarını,kırmızı balıkları, sarı yosunların sardığı cam şeffaflığındaki deniz taşlarını, denizkızlarını

Bir ucu bendeki gökkuşağının, diğer ucundaki o hazineyi
Yüreğinde bir avuç toprak bulabilmek oralardan Mucizelerinle silerken belleğimden korkularımı, yepyeni düşler kurmak seninle Seninle yıkmak bütün duvarları

Seninle açmak buz gibi demir kapıları Güçsüz, savunmasız ve alabildiğince çocuk olmak seninle

Sen konuşurken dinlemek saatlerce ve öpücükten virgüller kondurmak, yarım nefeslik duraklar vermek kelimelerinin arasına
Derin uykulardayken seyretmek seni ve yüzünde gördüğüm o çocuk masumuyetine yüzümü sürmek Seninle beklemek göçmen kuşları

Geldiklerinde seninle sevinmek ve seninle hüzünlenmek giderlerken

Seninle kaybolmak bilmediğimiz bir şehirde

Güzel bir kış şarkısını yeniden söylemek seninle

Bütün tik-tak lardan uzak, dünya zamanının çok ötesinde bilinmeyen zamanları keşfetmek seninle

Vücut dilinin kurduğu her cümlenin tek öznesi ve sebebi olmak Hayatın an lardan ibaret olduğunu unutmadan

Ben iki kişilik yaşıyorum, sen bilmiyorsun

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com