Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asıl, gerçek, gerçekse, işte

Gerçekse İşte Asıl Gerçek

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gerçekse İşte Asıl Gerçek

Gerçekse İşte Asıl Gerçek - İlknur Dinçel

Hayatın hakkında hiç bir şeyi merak etmiyorum Ne iş yaparsın, kimsin, nerelisin… Bunların hiçbir önemi yok benim için Hayat senin hayatın ve ben bilirim ki hayat insanın tek özgürlük alanıdır Seni esaretim altına almak gibi bir çabam yok Hayatının tamamı olmak isteyecek kadar bencilde değilim Ben sadece senin hayatının küçük bir parçası olmaya çalışıyorum Ve seni özgür olmak istediğim kadar özgür bırakıyorum

Bilirim ki kırılmak istemiyorsam kırmamam, üzülmek istemiyorsam üzmemem gerekir Bu demekse eşittir iyi insan, buna da inanmıyorum En nihayetinde bunu bile kendi menfaatim için yapmış oluyorum

Bir insanı tanımak cüzdanına ayda ne kadar girdiğini bilmek demekse, bir insanı sevmek hep mutlu olma beklentisine girmekse reddediyorum milyonların doğruladığı, adına da hayatın gerçeği dedikleri bu kavramı Seni sevebilmem için banka hesaplarını bilmem gerekmiyor, seni sevmem için gözyaşı dökmeyeceğime inanmam gerekmiyor Sevmek göze alınacak ya da alınamayacak diye ikiye ayrılan bir şey değil ki Severken düşünmezsin! Ne başını ne sonunu… Ne iyiliğini ne kötülüğünü… Seversin işte…

Sorgulamadan, ayrıntılara takılmadan, hatta belki tek kelime bile konuşmadan yalnızca seversin…

Kalıplara sıkıştırılmış evlenilecek bay-bayan modelleri çizilir beyinlerde Parası olmalı, iyi bir işi olmalı, arabası olmalı, köklü bir aileden olmalı, bana rahat bir yaşam sunabilecek her şeyi olmalı… Peki AŞK! O nerede kaldı? Bakındım ama göremedim, çok mu geride kaldı?

İnsanlar rahat yaşam uğruna huzurlu yaşamı unutuyor galiba yavaş-yavaş Ama bilmiyorlar ki yaşam huzur sokağında oturuyor O sokaktan geçmeden ne rahata kavuşulur ne de huzura

İlknur Dinçel

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com