Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kelebekler, uçan, umuda

Umuda Uçan Kelebekler

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Umuda Uçan Kelebekler

Umuda Uçan Kelebekler - Muzaffer Akkaya

Herşeye Rağmen Şanslı Biriyim Ben!

Bakmayın, yazılarıma sinmiş hüzneAvuçlarımdan umuda uçan kelebek

Hiç ağlamadığımdan değil; çok akıttım gözyaşımı içime Hiç kaybetmediğimden değil biriniÇok yandım ciğerimdenBaktığım her yere, sevdiklerimin yüzünü kazıdı hasret Yıldızlarla doluydu gökyüzüm; kapkara bir boşluk bıraktılar kayanlar Bir daha asla dolduramadım Gidene soramadığımdan, kalanın ıstırabı daha çok sandım

Hiç ihanete uğramadığımdan da değil; yarası her zaman taze, birkaç hançerle dolaştım durdum sırtımda; hem öfkelendim, hem anlamsız geldi kızmak Herkesten farklı değildi başımdan gelip geçenler

Herkes kadar ağladım, herkes kadar yandım

Acısız olmuyordu ki hayat!

Ağlamaktaydı bereket, yağmurda ıslanmadan yeşermiyordu ki toprak!

Bakmayın, yazılarıma sinmiş hüzne

Mutlu bir çocuktum ben!

Kalabalık bir ailenin sevgisiyle büyümüştüm Bir sürü arkadaş, bir sürü oyunkuyruğuna tutunmuştum kırmızı bir uçurtmanın

Hayat hep veriyordu, alacağı günleri hiç düşünmemiştim Sancılıydı ilk gençlik!

Şimdiki hüzünlerimle, o zamanları karşılaştırdığımda, çocukluk deyip geçiyorum Ah, nerdesiniz 17’lik dertlerim!

On yedimde başlamıştı hayatla kavgam

Artık sadece, tartışıyoruz Acıya alıştığımı söyleyemem hala; hele, nasır tuttuğunu kalbimin

Unutmayı becerdiğimi de söyleyemem; asla unutamadım, kusurluydu hafızam; almayı biliyordu da silmeyi, asla!

İyi ki hatırlıyorum!

Yaşamımdan çıkanlara kızmıyorum; öğrettikleri her şey için minnettarım Bir zamanlar, doyasıya güldüğümüz içindi uğurlarken akıttığım göz yaşlarımPaylaştıklarımız kadar değerliydilerPaylaşamayacaklarımızın adıydı hasret!

İhanete de alışamadım elbette; ama, edenlere de eyvallah! Kir tutsa da kin tutmaz yüreğimiz Az şey sayılmaz, utanmayı bilmeyenden öğrendiğim; sırf bu nedenle bile affedebilirim

Bakmayın, yazılarıma sinmiş hüzne

Şanslı biriyim ben!Mükemmel bir anne-baba; harika kardeşlerimle; hem büyük, hem mutludur ailem!

Eski-yeni fark etmez; hem köklü, hem sınanmıştır dostluklarım!

Kolay yere gelmez sırtım; ne yaparsa yapsın, kolay vazgeçmem hayattan!

Kokladığım gülleri, teker teker solduracak biliyorum Asla hazır olamayacağım acıya; ama, çekmeyi de öğrendim artık Bütün duyularım açık, elimde suyum, yüreğimde umut, güllerimin yanındayım Az şey midir, biteceğini bildiğin bir hayatı son nefese kadar paylaşmaya hazır olmakVe baş kaldırmak ölüme, sonsuza kadar,sevip hatırlayarakZaman bir değirmen; keder girer, hüzün çıkar kapıdan

Ben de toy girip, olgun çıktım içinden

Bakmayın dertlenip içlenmeme; yağmur yağar, toprak kokarım; güneş açar, çiçek kokarım!

Avuçlarımdan umuda uçan kelebekSadece, Güneşli günlerde kalem oynatmaz yürek

Muzaffer Akkaya

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com