Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, budur, işte

İşte Aşk Budur

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşte Aşk Budur

İşte Aşk Budur - Aşk Hikayesi

Birbirini çok seven bir çift bir gün trafik kazası geçiriler ve yatalak olurlar Aynı oda da kalmaktadırlar Erkek cam kenarında kadın ise duvar kenarında ki yatakta yatmaktadır Erkek camdan dışarıda olanları anlatarak kadın da bunları dinleyerek günlerini geçirirler Erkek kadına dışarıda olanları gün boyu anlatmaktadır dur duraksız

- Aşkım şimdi parka 2 sevgili geldi tıpkı ılk tanıştığımızda gezdiğimiz gibi el eleler ve nasıl mesutlar şu anda bile bizim olduğumuz gibi

- Aşkım annesi ağlayan çocuğuna baloncudan 2 tane balon aldı ve çocuk hemen sustu Ne kadar numaracı şu çocuklar

- Aşkım şu anda yaşlı bir amca ve yaşlı bir teyze bankta oturmuş sohbet ediyorlar Çok tatlılar biz de ileride onlar gibi oluruz inşallah

Erkek bu şekilde dışarıda olanları anlatarak kızın sıkılmamasını sağlamaktadır Aslında öyle olduğunu sanmaktadır Kız hastalığının da etkisiyle aksileşmiş hiç birşeyden mutlu olamaz olmuştur

Zamanla erkeği kıskanır ve ''keşke ben cam kenarında olsaydım ve dışarıda olanları görebilseydim'' der kendiı kendine sürekli Artık kesinlikle onun yerinde olmak istemektedir

Bu ikilinin özel bir durumu vardır Şok geçirmeleri durumunda acil müdahele edilmesi gerekmektedir Yoksa hasta oracıkta ölecektir Şok anında hastahanedekileri haberder etmek için ikisininde elinin altında bir düğme vardır Biri şoka girerse diğeri düğmeye basarak müdahele edilmesini sağlayacaktır

Bir gün yine erkek dışarıda olanları ballandıra ballandıra kıza anlatmaktadır Kız yine suratı asık olanları kendı izlemek istemektedir ve duvar tarafında olduğu için de çok mutsuzdur Tam o anda erkek şok geçirir Kız tam düğmeye basacak durur ve düşünür;

- düğmeye basmasam ne kaybederim ki zaten yatalağız birbirimize faydamız yok Uyuyordum derim Hem o ölürse beni cam kenarına alırlar' diye düşünür ve düğmeye basmaz

Erkek ölür Kız ise uyuduğunu ve düğmeye basamadığını cok üzgün olduğunu söyler Kendisini sevgilisinin yatağına geçırmelerini onun kokusunu duymak istediğini söyler Halbuki o dışarıyı izlemek istemektedir

Hastane personeli kızı erkeğin eski yatağına alacaklardır Kız dışarıyı izleyeceği için çok sevinçlidir Erkek arkadaşının ölümünü çoktan unutmuştur bile

Kızı cam kenarına alırlar ve dışarı çıkarlar Kız oda da yalnız kalmıştır Çok heyecanlı bir şekilde dışarıyı görmek için kafasını cama doğru uzatır ve gördükleri karşısında şoka girerek ölür

Kız camdan baktığında dışarıda hiç birşey olmadığını yalnızca KAPKARA BİR DUVAR olduğunu görür

Erkek arkadaşı sırf onun canı sıkılmasın diye kapkara duvara bakarak günlerce ona hikayeler anlatır Sanki dışarıda yaşanıyormuşcasına birşeyler uydurur ve elinden geldiği kadar kız arkadaşını eğlendirmeye çalışır Ancak kız arkadaşı bunun mükafatı olarak erkek arkadaşının ölümüne göz yumar İŞTE AŞK BUDUR !

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com