Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalpdeki, okuyun, sıkıntıyararlı

Kalpdeki sıkıntı.yararlı okuyun..

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalpdeki sıkıntı.yararlı okuyun..

Selam arkadaslar kitaptan aynen yazıyorum

"La Havle VeLa Kuvvete illabillah"

duası 99 derde devadır bu dertlerin en küçüğü kalbteki sıkıntıyı gidermesidir buyurmustur

Yine hadis-i şerifde buyrulmusturki:

Kimde ki Allah In nimterleri çoktur ve o nimetlerin devamlı kalmasını istiyorsa çok çok :

"La Havle VeLa Kuvvete illabillah"
duasını okumaya devam etsin

evet üzüldüğümüzde sıkıldıgımızda buayı okuyoruzçünkü faziletl sevabı ve getirdiği fayda ve yararı yüce Peygamberimiz tarafından haber verilmiştir

Demek oluyor ki , bir sıkıntıya bir bunalıma bir strese büştüğümüzde bol bol

"La Havle VeLa Kuvvete illabillahil Aliyyil Aziym " demeliyiz

ey dost dualar para istemez pul istemez bir kac dakikalık zamanda oturdugun yerde yattıgın yerde ayakta ne halde olursan ol bu duaya devam etmek ve dertlerden sıkıntılardan kurtulmak ne güzel değilmi

Bunlar manevi devalardır bu manevi devaların tedavi ettiği dertlerde manevidir örnegin gönül sıkıntısını hiç bir maddi ilac gideremez ama bu dualar giderebilirişte bunları düşünmek bu nimetleriin degerini bilmek akıllı kimselerin yapacaği işlerdendir vesselam

Arkadaslar kitabı aynen aktardım Saglıklı bir paylasım oldugunu düşünüyorum

"La Havle VeLa Kuvvete illabillahil Aliyyil Aziym " demeliyiz

Kaynak: Dua ve Zikirli Namaz Hocası Kitabı YTavaslı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com