Korkma Çocuk Yüreğim |
05-21-2007 | #1 |
brave83
|
Korkma Çocuk YüreğimKorkma çocuk yüreğim Geçecek Daha çok acılar var Çekecek Bak gör daha neler Olacak Kimi gün deliler gibi Sevinecek Kimi zaman kimsesizler gibi Üzülecek Kimbilir O da kimi sevecek Değmeyecek Kimbilir kimler seni sevecek Sana değemeyecek Geçecek korkma Geçecek Uzun sürecek, süründürecek Göz yaşartacak, ağlatacak İç çektirecek Ama Geçecek, geçecek Bu da geçecek, Biraz zaman geçecek Bu da geçecek Meraklanma |
Bir daha hiç böyle |
05-21-2007 | #2 |
brave83
|
Bir daha hiç böyleBir daha hiç böyle Üzülmeyeceksin Evet ama bil ki; Bir daha hiç böyle sevilmeyeceksin On dakkada unutabildiğini gördüm Ve yalandı söylediğin O şiiri yazdığımda ağlarken Yalnızdım biliyorum Tıpkı artık kendim için yemek Yapacağımı bildiğim gibi İlk iş duvarlarını yıkacağım Odaların Seni fısıldayan, bizi anlatan duvarları Ve her gece tekrarlayacağım Sağlığına, mutluluğuna duaları Giderken yalnızca anahtarları mı Bıraktığını sanıyorsun Bir yıla sığdırılmış koskoca Bir hayat bıraktın Hatalarımı, günahlarımı Doğrularımı, sevaplarımı Yalanlarımı, yanlışlarımı Bir tek bana ait gözyaşlarımı Yürüyüp gideceğim batmakta olan Güneşe Tek başına Yüreğimde binlerce insan Yüreğimde binlerce hayat Ve sen de geride kalacaksın "Dönüşte uğrarım" dediğim O güzel kasabalar, Küçük şirin köyler gibi Yürüyüp gideceğim de Ah şu adımlarım bir Sürçmese |
|