Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derneği, eticin, sevenler

eticin sevenler derneği

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

eticin sevenler derneği

sanırım ben ve benim jenerasyonum(75 ve sonrası jenerasyon) çocukluğunu yad ettiği zaman direk aklına ilk gelen şeylerden biri eticin :)

önce kenarlarını yiyip sonra ortasını yememizden mi başlasam yoksa eticin uğruna kardeşe yapılan zulümlerden mi :D

sanırım hepimizi hayat boyu bi eticin savaşı verdik bi şekildeaç kalırım eticinsiz kalmam kafasında yaşadığımız zamanlar bile olmuştur eminim :D

her çocuğun gözdesiydi bizim zamanımızda eticin

şimdilerde devir değişmesi ile birlikte yerini başka şeylere bıraksa da ben ve benim yakın jenerasyonum için tarihin tozlu sayfalarındaki yerini asla kaybetmiyceğine emin olduğum bi ürün

geçen gece benzin istasyonunda sigara alırken gözüme ilişti akşam eve gelince netten baktım bi naapıo nerde eti cin diye

facebookta rastladım ona çok şükür hala unutmyanları olmuş sayıları da baya varmış gibi geldi bana 20 binleri geçmişler

çok yaşa eticin çok yaşa

unutmadık unutmıycaz :)))

Eti Cin | Facebook

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com